Horoscop 2023 Scorpion
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Previziuni 2023 Scorpion/Ascendent în Scorpion. 2023 va aduce oportunități pe plan personal. 

2023 este anul care te va învăța că ești singurul responsabil de propria fericire. Tu și nimeni altcineva! Și după ce îți vei oferi tot ce ai nevoie, viața amoroasă ți se îmbogăți. Saturn își începe tranzitul în casa iubirii și a fericirii pe 7 martie. Te vei confrunta cu toate lipsurile din copilărie, neîmplinirile amoroase și lipsa iubirii de sine. Acceptarea rănilor copilului interior și efortul depus pentru vindecarea acestora, deși procese epuizante, se vor lăsa cu recompense pentru viața emoțională. 

Mulți nativi vor simți că este momentul să își asume responsabilitatea pentru un copil. Cei care au deja copii vor avea de-a face cu evenimente serioase legate de ei. 

Pe 16 mai, Jupiter, Marele Benefic, va intra în casa relațiilor. Cei singuri vor avea parte de multe oportunități. Adică vor cunoaște câțiva posibili parteneri. 2023 este și anul în care Scorpionii pot începe cele mai autentice relații din viața lor, se pot căsători sau vor avea momente de neuitat alături de persoana iubită. Dar pentru cei care nu au avut curajul să iasă dintr-o relație, deși este destul de toxică, Jupiter le va aduce încredere. 

Mare atenție la perioada 23 iulie - 4 septembrie când Venus, planeta iubirii, va retrograda. Unii nativi vor avea tendința să se întoarcă la foști parteneri sau să intre în relații pasagere. Atât cei singuri, cât și cei cuplați. Pe Venus retrogradă, dragostea durează de obicei trei luni!

Pe plan profesional, veștile sunt bune. 2023 vine cu un plus de vizibilitate, apreciere și validare din partea superiorilor. Cei care lucrează pe cont propriu sau care au propria afacere își vor îmbogăți portofoliul. Acestora din urmă le-aș recomanda să fie mai prevăzători la ce colaboratori își aleg până la final de martie. Tot în prima parte a anului, vor face investiții care se vor monetiza din 2024. 

În familie, vor apărea evenimente asupra cărora nativii Scorpion nu vor avea deloc putere sau control. Va fi un moment bun să învețe să fie mult mai detașați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel