Horoscop 2023 Pești
Autor: , Daniela Simulescu | Dată: 14 aug 2022, 13:01
Previziuni 2023 Pești/Ascendentul în Pești. După un 2022 încărcat, în 2023 vei fi mai așezat și mai liniștit.

2023 promite pentru voi un proces de maturizare destul de anevoios. Dacă în 2022 ați beneficiat de prezența lui Jupiter și a lui Neptun în semnul vostru, și ați lăsat totul la voia întâmplării, din 7 martie 2023 nu se va mai putea. Saturn, planeta timpului și a responsabilității, își începe tranzitul prin semnul vostru. Și începe să vă pregătească pentru evenimente majore. Va fi precum un preparator, un profesor de neînduplecat sau ca un părinte care nu are timp de discuții puerile. Nu se va apropia foarte mult de Neptun, dar tot își va face pretențiile cunoscute. Și dacă vrei să îi faci pe plac, îți recomand să te înhami la un proiect personal/profesional care va presupune multă muncă, răbdare și frustrare. Că dacă nu o faci tu, te vei trezi pe nepusă masă că trebuie să devii responsabil pentru o persoană dragă, să te ocupi de o problemă de sănătate pe care ai neglijat-o sau să capeți o stare de tristețe cronică. Saturn te va obliga să te implici doar de lucruri serioase. Și simple. Nimic complicat. Cu cât vei fi mai zelos, cu atât vei avea de pierdut.

Jupiter, guvernatorul tău, va fi prezent în casa banilor până pe 16 mai. Timp suficient pentru a-ți  face ferfeniță bugetul, economiile și resursele. Jupiter îți dă, dar te și face să crezi că sacul nu are fund. Sunt favorizate investițiile pe termen lung, cheltuielile cu rost, dar și cele pentru educație. Pentru că după 16 mai, Jupiter păsește în casa intelectului, drumurilor și a comunicării. Așteaptă-te să ai portofelul și buzunarele pline mai degrabă de bonuri fiscale și facturi, decât de bani. Aaa, și să nu uităm de bilete achiziționate pentru mijloacele de transport. Pe orice cale. Călătoriile nu vor mai fi doar pentru vacanțe, ci și pentru treburi gospodărești sau studii.

Și acum să discutăm despre relații. Vezi tu, în 2023 vei deveni atât de ocupat încât vei cam neglija persoana iubită. Dacă relația scârțâia oricum, nu prea vor mai fi șanse mari să reziste. Dar dacă partenerul este unul matur și serios, te va înțelege și te va susține. Mulți nativi vor decide să își pună pirostriile.

Dar am o veste bună pentru cei care se zbat într-o relație toxică: te vei trezi și vei avea curajul să ieși din aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii care vor scăpa de ghinion în 2023

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef...

Horoscop 2023 Pești

Previziuni 2023 Pești/Ascendentul în Pești. După un 2022 încărcat, în 2023...


Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

„Va fi doar VINA TA dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva bun în viața ta”. Ultima șansă a lui Jupiter în Berbec

sursă foto: Pixabay.com

Venus în Balanță, previziuni și daruri pentru toate Zodiile. Unde să cauți frumusețea din viața ta

sursă foto: Pixabay.com

Află care este citatul Zodiei tale. Motivație, bucurie și gânduri care ne pot face ziua mai bună

sursă foto: Freepik.com

Ceres în Fecioară până pe 19 decembrie 2022. Vremea lui „AOLEU” și din ce temeri să mai tai. Sfaturi practice de la astrologul Daniela Simulescu. VIDEO

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?