HOROSCOP NOU 2023 pentru TOATE zodiile. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru anul viitor - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Anul 2023 se anunță plin de evenimente astrologice importante. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, spune că unii dintre noi vor avea mai multe oportunități, iar alții, mai multe lecții de învățat. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent.

Astrologul punctează modul în care debutează anul, mișcările planetei acțiunii, Marte, cum anume ne va afecta trecerea lui Jupiter în Taur, dar și retrogradarea lui Venus de vara viitoare. Să nu uităm nici de tranzitul lui Saturn în Pești, care cu siguranță va muta anumite sfere de influență în viețile noastre, ale tuturor. Sau de scurta vizită a lui Pluto prin Vărsător. 

Horoscop Berbec/ Ascendent în Berbec 2023

Berbecii vor avea parte de resurse noi în 2023, pentru că Jupiter intră în semnul lor. Este o planetă care vorbește despre călătorii, credință și expansiunea minții. Chiar dacă începe cu Marte retrograd în Gemeni, prima parte a anului este una benefică. Berbecii pot fi confuzi, dar își dau silința pe toate planurile. Bazează-te mai mult pe ceea ce îți dorești să faci și încearcă câte puțin din toate. Vor fi luni foarte bune și pentru diplome sau examene, până în mai. Ai mai multă grijă de tine și în 2023, creează fonduri de rezervă, pentru că banii nu doar vin, dar și pleacă. De la jumătatea anului, poți să cunoști oameni noi sau relația în care te afli este testată. Nu lua decizii tranșante, fiindcă riști să fii dezamăgit. Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC in 2023.

Horoscop Taur/ Ascendent în Taur 2023

Ca să-ți meargă bine în 2023, începe prin a face curățenie, atât în viață, cât și în sufletul tău, pentru că Jupiter, planeta benefică, tranzitează Casa a 12-a de pe 1 ianuarie până pe 16 mai. În aceeași perioadă, trebuie să te vindeci. Mănâncă mai sănătos, dormi mai bine și evită relațiile toxice, indiferent de natura lor. Jupiter poate să vină și cu mult curaj pentru schimbări, fie că vorbim despre un nou loc de muncă sau o casă nouă. Bucură-te mai mult de viață în noul an, pentru că ai în față niște luni favorabile. Tot atunci vei învăța și că nu poți controla toate aspectele vieții. Pot să apară oameni, să dispară alții și din punct de vedere sentimental, nu știi ce vrei. Încearcă să trăiești prezentul și nu uita că toate experiențele te ajută să te maturizezi. Vezi aici previziunile complete pentru TAUR în 2023.

Horoscop Gemeni/ Ascendent în Gemeni 2023

2023 debutează cu multă furie pentru Gemeni, care poate să vină din diferite zone. Pe 1 ianuarie, Marte este în continuare retrograd și va rămâne în semnul tău până spre finalul lunii martie. Marte vrea să fii mai curajos, mai agresiv și să-ți susții punctul de vedere. S-ar putea să apară probleme cu sănătatea, discuții în relație sau dificultăți pe plan profesional. Se anunță un început de an nesigur, în care ești adesea influențabil. Totuși, soluția se află chiar la tine, fie că este vorba despre casă sau locul de muncă. În noul an, ai putea să renunți la unele obiceiuri pe care le tot repeți și nu-ți fac bine. Construiește-ți propriul drum și nu stă în locuri în care îți pierzi speranța, fiindcă te poți îmbolnăvi. Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI în 2023.

Horoscop Rac/ Ascendent în Rac 2023

În 2023, Racii vor avea un an foarte bun, cu extrem de multe oportunități, deși prima parte a anului poate fi apăsătoare. Vei fi în stare să faci multe lucruri la care nu te-ai gândit niciodată. Se anunță și schimbări pe plan profesional. Dacă ai avut discuții legate de promovare sau de schimbarea locului de muncă, totul merge ca pe roate în 2023. Fii îndrăzneț și cere-le pe toate. Jupiter vrea doar să ai încredere în tine și să ceri ce ți se cuvine. Primești și sprijin de la colegi. Apar oportunități să pleci din țară sau să-ți iei o diplomă, așa că poți să progresezi mult din punct de vedere educativ. Vezi aici previziunile complete pentru RAC în 2023.

Horoscop Leu/ Ascendent în Leu 2023

Se întâmplă foarte multe pentru Lei în 2023, mai ales datorită tranzitului lui Saturn prin Pești. Se adaugă și ideea de transformare și renaștere. Apar discuții legate de bani, relații sau resurse din moșteniri. Nu o să mai poți fugi de fricile pe care le-ai avut și nu le-ai confruntat. Gândește-te la ceea ce îți dorești din toată inima. Nu o să mai primești la fel de multe resurse din partea altora, așa că trebuie să înveți să te bazezi pe tine în noul an. Apar și frustrări pe plan intim, dar nu uita că poți să te bucuri doar de calitate, atunci când vei conștientiza care sunt problemele din relații. Vin îmbunătățiri vizibile și pe partea profesională. În timpul verii, merită să ai grijă de tine, să te iubești, să te aranjezi și să ieși în lume. Te bucuri de carismă și atractivitate în noul an. Vezi aici previziunile complete pentru LEU în 2023.

Horoscop Fecioară/ Ascendent în Fecioară 2023

Poți să simți instabilitate la începutul lui 2023, din cauza lui Mercur retrograd. Pe parcurs, lucrurile se stabilizează. Ai grijă, însă, ca în prima parte a anului să nu te grăbești cu deciziile, mai ales din punct de vedere profesional. În ianuarie, ar fi bine doar să te odihnești după sărbători. În 2023, nu o să te mai joci din punct de vedere relațional, dar este un semn de maturizare. Nu intra în relații doar din cauza presiunii celor din jur și nu te aștepta să găsești relații care îți aduc senzația de fluturi în stomac. Ai grijă și la cheltuieli. Din mai, apare o perioadă optimă dacă vrei să te muți sau să pleci din țară. Vezi aici previziunile complete pentru FECIOARĂ în 2023.

Horoscop Balanță/ Ascendent în Balanță 2023

Primele luni ale anului sunt importante pe planul relațiilor, dar și pentru socializare sau diferite parteneriate. Ai grijă de tine în acest an nou și încearcă să te mai pui și pe primul loc. S-ar putea să nu mai poți munci la fel de mult, așa că din martie, ar fi bine să-ți schimbi rutina, pentru că riști să te aglomerezi și să apară epuizarea. Cuvintele de bază pentru tine în 2023 vor fi organizarea și curățenia în viață. Pot exista vizite la doctor pentru tine sau cei dragi. Trebuie să înveți să renaști. Poți avea și momente de dezechilibru, pe care să înveți să le gestionezi. Va fi un an interesant și din punct de vedere financiar, este posibil să începi o nouă afacere sau un nou proiect. Vezi aici previziunile complete pentru Balanță în 2023.

Horoscop Scorpion/ Ascendent în Scorpion 2023

Va fi unul dintre cei mai buni ani pentru tine, ești printre favoriții astrelor! La început de an, poți să pierzi energie, pot apărea mici boacăne sau diferite incidente. Jupiter vine cu idei de avansare sau creștere profesională, dar și cu multă muncă. Vrei să demonstrezi că poți și îți dorești să fii lăudat. Aceeași planetă te ajută și pe partea cu sănătatea, așa că poate înveți să mănânci mai bine. Este un an grozav din punctul de vedere al relațiilor, dar riști să oferi persoanelor din trecut șanse noi sau să intri în diferite aventuri sau idile. Ai mare grijă și nu te grăbi. Vezi aici previziunile complete pentru SCORPION în 2023.

Horoscop Săgetător/ Acendent în Săgetător 2023

Îți priește prima parte a anului și poți observa un tranzit de iubire, bucurie și poftă de viață, pe toate planurile. Vor fi și luni bune pentru o școală nouă sau pentru un job mai bun. Nu trebuie decât să îndrăznești. Vei avea parte și de dispute, care duc la luarea unor decizii pe plan personal. Este o perioadă bună și pentru investiții sau pentru venituri din familie. Saturn te învață și să prioritizezi și să echilibrezi relațiile. Devii mai matur și mai conștient. Pe plan profesional, pot să apară evenimente neplăcute. Vara, ar fi bine să te distrezi și să ai doar călătorii de plăcere. Nu este o perioadă bună să te muți în altă țară. Vezi aici previziunile complete pentru Săgetător în 2023.

Horoscop Capricorn/ Acendent în Capricorn 2023

2023 începe mai stresant, fie că vorbim despre serviciu sau diferite aspecte din viața de zi cu zi. O să muncești aproape până la epuizare, așa că ai grijă. Taie din surplus, pentru că nu vei primi recunoașterea meritată. Totuși, cu Jupiter în Casa a cincea, poți să creezi premisele pentru o viață nouă. Este o perioadă potrivită să generezi lucruri care să-ti aducă bucurie ție și celor din jur. 2023 este un profesor bun, așa că se încurajează orice formă de educație. O să simți o nevoie acută de iubire în noul an, dar ai grijă la relațiile obsesive sau la legăturile complicate. Vezi aici previziunile complete pentru CAPRICORN în 2023.

Horoscop Vărsător/ Acendent în Vărsător 2023

În primele luni, treci în revistă parcursul profesional, dar și sănătatea fizică și mintală. Saturn vrea de la tine tot maturizare. Merge și în Casa resurselor, așa că trebuie să fii mai atent la bani și să nu mai cheltui pe nimicuri. Fă-ți planuri pe termen lung și fii atent și la alimentație. Învață și descoperă cât mai mult în 2023 și renunță la extreme. După 16 mai, pot fi evenimente neplăcute în familie, dar îți poți găsi si casa visurilor. O să ai un an interesant, fiindcă Pluto te poate provoca să schimbi lumea. Vezi aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR în 2023.

Horoscop Pești/ Acendent în Pești 2023

Saturn vrea să te maturizezi în 2023, așa că mai elimină din alinturi sau excese. Pot exista și schimbări mari pe plan relațional. Ar fi bine să te ocupi de sănătatea fizică și emoțională, nu le mai neglija. Ai șansa să pui cărămizi noi în viața ta, fie că este un job nou sau o nouă relație. Vei avea parte și de bani, dar și de cheltuieli. Există și oportunități de mutare. În vară, pot să apară schimbări în carieră sau ajustări la actualul serviciu. Urmează un an interesant, dar așteaptă-te mereu la schimbări! Vezi aici previziunile complete pentru Pești în 2023.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel