Horoscop 2023 Leu
Autor: , Daniela Simulescu | Dată: 14 aug 2022, 12:00
Previziuni 2023 Leu/Ascendent în Leu. Relațiile vor fi cele mai importante!

Nu pot să încep acest articol fără a le spune nativilor Leu că, în 2023, vor scăpa, în sfârșit, de blocajele în zona relațională. Saturn va ieși de tot din casa a șaptea. Cu siguranță, din 2020 încoace, au tras multe ponoase, au trecut prin multe teste, au acceptat realitatea. Au tot așteptat să se întâmple ceva, să apară cineva sau să ajungă la altar cu persoana iubită. Să ne înțelegem: unii au avut parte de oficializare sau relații serioase în ultimii ani, dar alții au avut parte doar de amânări peste amânări. Plus singurătate. 

Am vești bune și pentru cei cuplați: partenerii lor vor avea de asemenea mai multe șanse în zona socio-profesională. 

Și cum Venus, planeta iubirii, va retrograda în Leu, veți primi carismă, magnetism și un nivel crescut de atractivitate. Atenție doar la perioada 23 iulie - 4 septembrie! Aici puteți avea un exces de zel destul de dăunător. 

Pluto va face și el o vizită în casa relațiilor, între 23 martie și 11 iunie. Acest tranzit te face să vrei altceva de la un posibil partener. 

Saturn va intra după 16 mai în casa a 8-a, a taxelor și a impozitelor. Ai face bine să eviți împrumuturile, finanțările sau giumbușlucurile financiare. Sau procesele lungi pentru moșteniri. 

După 16 mai, Jupiter va intra în casa carierei. Motiv de bucurie! Instabilitatea din ultimii ani v-a creat destule frustrări. Momente neașteptate vor mai exista și din 2023, dar Jupiter le mai îndulcește. Îți va oferi multe oportunități să îți arăți abilitățile, calitățile și creativitatea. Acest tranzit îi ajută atât pe cei salariați, cât și pe cei care au propriile proiecte. Te va acompania o dorință de creștere permanentă, de expansiune. Sunt șanse mari să îți găsești un nou loc de muncă, mult mai bine plătit. De altfel, siguranța financiară va fi destul de importantă. Când universul ajută, ego-ul crește. Astrele te invită să nu uiți de unde ai plecat. Că dacă nu, în 2023, te vei trezi și cu unele persoane care vor încerca să le arate celorlalți că ești prea răsfățat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii care vor scăpa de ghinion în 2023

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef...

Horoscop 2023 Pești

Previziuni 2023 Pești/Ascendentul în Pești. După un 2022 încărcat, în 2023...


Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

„Va fi doar VINA TA dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva bun în viața ta”. Ultima șansă a lui Jupiter în Berbec

sursă foto: Pixabay.com

Venus în Balanță, previziuni și daruri pentru toate Zodiile. Unde să cauți frumusețea din viața ta

sursă foto: Pixabay.com

Află care este citatul Zodiei tale. Motivație, bucurie și gânduri care ne pot face ziua mai bună

sursă foto: Freepik.com

Ceres în Fecioară până pe 19 decembrie 2022. Vremea lui „AOLEU” și din ce temeri să mai tai. Sfaturi practice de la astrologul Daniela Simulescu. VIDEO

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?