Horoscop 2023 Gemeni
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Previziuni 2023 Gemeni/Ascendent în Gemeni. Tendința generală va fi aceea de a sta mai mult pe loc. 

Câteodată ai nevoie de ani ca 2023 să te hotărăști și tu la ceva. Și nu neapărat că te împing apropiații sau societatea să iei o decizie. Este vorba de tine. Și asta va fi cea mai mare provocare! Dar să vezi cum stă treaba. Marte, planeta acțiunii și a motivației, stă în semnul tău până pe 25 martie. Și știi ce nu îi place lui Marte? Victimizarea, scuzele și comparația cu alții. În primă fază, vine cu furie, cu pierderea răbdării, cu frică și cu un nivel crescut de agresivitate. Apropiații vor rămâne uimiți de curajul pe care îl vei dobândi. De modul în care îți vei reclama independența. Și știi cum începe schimbarea? Cu pași mici. Jupiter va tranzita casa planurilor pentru viitorul apropiat până pe 16 mai, timp suficient capeți încredere. 

Dar vestea cea mai importantă este intrarea lui Saturn în casa a 10-a, pe 7 martie. Eveniment care te va face să îți dai seama motivele pentru care ai ales o carieră. Dacă se vor demonstra a fi unele superficiale, nu vei trece prin momente ușoare. Tranzitul lui Saturn poate crea multiple scenarii. Primești în sfârșit promovarea pe care ți-ai dorit-o și îți dai seama pe parcurs că nu îți aduce împlinirile așteptate. Sau te trezești dintr-o dată într-o poziție cu mai multă responsabilitate și afli cât de multe poți face. Ori, în cadrul companiei, apar schimbări la nivelul conducerii, unele care nu îți vor fi deloc pe plac și care te vor împinge să cauți alt domeniu sau alt loc de muncă. Saturn aduce recunoaștere pentru cei care au muncit din greu și cădere pentru cei care au ales scurtăturile. 

Casa a 10-a are legătură și cu statutul din societate. Unii dintre voi vor trebui să devină responsabili pentru un părinte sau un partener. 

Retrogradările lui Mercur, guvernatorul tău, din 2023 se vor petrece în majoritatea cazurilor pe semne de pământ. Ceea ce înseamnă că te vei întâlni cu încăpățânarea. Prea multe gânduri obosesc, produc pagube și te scot de pe piață. 

Îngrijorările din viața celor dragi sau veștile neplăcute despre partener te vor obliga să te retragi mai mult din viața publică după data de 16 mai. Un motiv serios să ai grijă și de sănătatea, atât cea fizică, cât și cea mintală. Pentru că 2024 promite un nou start. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel