Horoscop 2023 Balanță
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Previziuni 2023 Balanță/Ascendent în Balanță.

În 2023, siguranța financiară va fi cea care va prima. Vor fi mai multe drumuri la instituțiile financiare sau mai multe investiții cu banii primiți de la partener sau de la familie. Condițiile de lucru se vor schimba și vei începe să fii îngrijorat. Saturn te va face mai atent la cât de eficient ești. Vei descoperi că pierzi timp prețios și că este cazul să îți schimbi rutina zilnică. De asemenea, vrei nu vrei, îți vei observa limitele personale, peste care nu vei putea trece, indiferent de vârstă. Sănătatea, sau mai bine zis un stil de viață echilibrat, te va preocupa intens. Ambițiile mari pe plan profesional nu vor fi susținute de către astre. Deseori, te vei simți precum un sclav. Soluția nu este neapărat un alt loc de muncă, ci schimbarea atitudinii tale. Stresul te va îmbolnăvi la propriu dacă nu vei lua măsuri în acest sens.  

Vei încerca să te bazezi pe alții, dar retrogradarea lui Venus, guvernatorul tău, în perioada 23 iulie - 4 septembrie, îți va arăta că trebuie să te detașezi de unele persoane. Și că ar fi cazul să renunți la așteptări. 

În prima parte a lui 2023, relațiile personale vor fi vizate de către astre. Celor singuri le spun să nu stea deloc în casă. Să călătorească, meargă la evenimente, să accepte invitațiile prietenilor și să se distreze mai mult. Cupidon va sta la pândă!

Cei care sunt deja într-o relație care nu mai funcționează vor găsi metodele prin care să facă lucrurile să meargă. Bineînțeles, este nevoie de un efort comun. Dar vor fi și alții care vor primi, în sfârșit, curajul să accepte că nu sunt fericiți și astfel vor alege să meargă pe căi separate. 

Pluto va avea un tranzit scurt în casa iubirii(23 martie-11 iunie), timp suficient să îți aducă revelații. Totul va fi mai intens. Vei emana mult magnetism și vei atrage persoane fascinante. Total diferite față de ce erai obișnuit până acum. Și dintr-o dată, nu vei mai fi atras de persoane echilibrate, ci de unele care să te facă să trăiești de la o extremă la alta. 

Copiii, atât cei mici, cât și cei mari, vor trece printr-o serie de transformări aspra cărora nu ai pic de control și asta îți va aduce destule frustrări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel