Horoscop 2022 VĂRSĂTOR. Daniela Simulescu: "Anul MATURIZĂRII pentru voi!"
Autor: astrosens Team
Data publicării:
După 2020 și 2021, doi ani încărcați, iată că ne uităm cu speranță la cel ce urmează. Chiar avem nevoie de o gură de aer, la propriu și la figurat. Anul 2022 este totul despre VINDECARE. O perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul. Da, toate tiparele vechi rămân în urmă şi va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani.

Mai exact, Conjuncția Jupiter-Neptun din Pești de pe 12 aprilie 2022 va produce o schimbare majoră în conștiința fiecărei persoane de pe această planetă până în 2035.

Oamenii vor avea nevoie de credință și o vor căuta în multe zări. 2022 se va simți de multe ori precum o nebuloasă. Dar de cele mai multe ori, avem nevoie de o asemenea stare pentru a începe să ne reconstruim. 

Perioada 14 mai - 28 iulie 2021 a fost ca un teaser la 2022. Te invit să te gândești la ce anume s-a întâmplat în viața ta atunci. Cu siguranță, o parte din evenimente vor continua în anul următor. 

Cei care au marcaj de Berbec, Fecioară, Balanță și Pești vor primi atât susținere, cât și teste de la univers. Aceștia o pot lua de la capăt, pot renunța la ce nu funcționează, își pot schimba viata radical sau pot face unele alegeri total diferite, indiferent de vârstă, statut sau educație.

Saturn va rămâne pe toată durata anului în Vărsător, ceea ce înseamnă că doar planurile autentice vor prinde viață. 

VĂRSĂTOR  / cei cu ascendent în VĂRSĂTOR

Guvernatorul vostru, Saturn, rămâne în casa aI pe toată durata anului. Va şi retrograda la un moment dat. În 2021 l-aţi avut şi pe Jupiter. Aţi simţit că trebuie să schimbaţi ceva pe acolo, dar aţi fost şi foarte încrezători. Acum vine Saturn şi zice "hai să vedem ce aţi făcut în 2021". Adică, dacă aţi început proiecte, dacă aţi făcut schimbări, dacă aţi luat decizii, anul 2022 vă va arăta dacă au fost cele bune. Dacă au fost bune, vă ajută să construiţi. Dacă nu au fost bune sau dacă v-a fost frică să faceţi ceva în anul 2021, Saturn o să vă frustreze, o să vă blocheze. În orice caz, pentru toată lumea, are tendinţa să arate vârsta, limita, energia, puterea. Dar o să fie mai neplăcut pentru cei care nu au vrut să schimbe nimic în 2021.

Cei care au trecut prin cele mai multe evenimente au fost Vărsătorii. Sunt sigură că au apărut schimbări în viaţa voastră fără să faceţi ceva în mod conştient.

Ce s-a întâmplat în 2021, abia în 2022 veţi simţi. Aveţi nevoie să vă asumaţi, să fiţi responsabili, să fiţi maturi, să vă arătaţi că sunteţi căliţi. Saturn vă pune să vă asumaţi responsabilitatea pentru un loc de muncă, pentru un copil, pentru un membru al familiei, pentru un proiect. Saturn vrea să faceţi lucrurile într-un mod liniştit, corect, echitabil şi simplu.

Cu Saturn aici vorbim foarte mult şi de sănătate. Aveţi grijă. Cât Jupiter a fost în casa I, aţi mai lăsat lucrurile aşa. Dar rămâne Saturn şi ce vă arată: nu mai pot să pierd nopţile aiurea, nu mai pot să mănânc orice sau problemele de sănătate se pot amplifica sau croniciza. Saturn vorbeşte foarte mult de tot ce înseamnă dinţi, oase, piele, păr sau de probleme de sănătate pe care le duceţi de mult timp. Dacă aveţi o atitudine matură în faţa acelor probleme de sănătate, Saturn vă ajută să vă ţineţi de un stil nou de viaţă. Cei care vor să slăbească, să se îmbunătăţească, e un an minunat pentru ei. Dar pentru cei care şi-au neglijat sănătatea, pentru cei care nu vor să aibă grijă de aceste lucruri, Saturn în 2022 o să vă arate multe limite.

Tot ce începe în 2022 este de lungă durată, indiferent că duci mai departe ce ai început în 2021, ori în 2022 se întâmplă lucruri.

Saturn vă maturizează brusc, din multe puncte de vedere. Vă arată nişte limite. Nu trebuie să mai aveţi senzaţia că sunteţi nemuritori. Saturn zice: rezolvă-ţi lucrurile, fii serios, asigură-te că nu mai ai datorii, că nu mai eşti în relaţii toxice.

De ce spun acest lucru? Pentru că Saturn va face opoziţie în casa a 7-a, casa relaţiilor. Nu o să mai puteţi să intraţi în relaţii ca până acum. Nu o să mai puteţi trata superficial zona aceasta.

Venus este retrogradă la începutul anului, în casa a 12-a, care are legătură cu relaţii ascunse, indisponibile, toxice. Până în martie, trebuie să vă rezolvaţi şi problemele pe plan amoros. Nu puteţi să mai staţi în relaţii în care sunteţi victimă sau în care consideraţi că meritaţi ceva mai bun sau în relaţii în care să spuneţi că este iubire, dar de fapt nu este. Dacă este o relaţie în care construiţi ceva, Saturn vă ajută să mai puneţi o cărămidă la acea relaţie. 

Aveţi grijă în 2022. Orice tentativă de a intra într-o "prostioară" este pedepsită, aruncată, scoasă în faţă. Vă recomand să profitaţi de retrogradarea lui Venus în casa a 12-a, pentru că va face conjuncţia cu Pluto şi vă scoate la suprafaţă traume, trecutul amoros care nu v-a convenit, o să se întoarcă oameni din trecut, dar nu mai are rost sau o să cunoaşteţi în primăvară nişte oameni care să vi se pară interesanţi, dar nu vă grăbiţi. 

Să vorbim de Jupiter, care va intra în casa a 2-a...

Ascultă, în continuare, horoscopul 2022 complet pentru Vărsător sau cei cu ascendent în Vărsător, prezentat de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își glorifică prea mult trecutul

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să-și ceară iertare de la partener

pixel