Horoscop 2022 SCORPION. Daniela Simulescu: "Sunteţi printre cei mai NOROCOŞI!"
Autor: astrosens Team
Data publicării:
După 2020 și 2021, doi ani încărcați, iată că ne uităm cu speranță la cel ce urmează. Chiar avem nevoie de o gură de aer, la propriu și la figurat. Anul 2022 este totul despre VINDECARE. O perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul. Da, toate tiparele vechi rămân în urmă şi va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani.

Mai exact, Conjuncția Jupiter-Neptun din Pești de pe 12 aprilie 2022 va produce o schimbare majoră în conștiința fiecărei persoane de pe această planetă până în 2035.

Oamenii vor avea nevoie de credință și o vor căuta în multe zări. 2022 se va simți de multe ori precum o nebuloasă. Dar de cele mai multe ori, avem nevoie de o asemenea stare pentru a începe să ne reconstruim. 

Perioada 14 mai - 28 iulie 2021 a fost ca un teaser la 2022. Te invit să te gândești la ce anume s-a întâmplat în viața ta atunci. Cu siguranță, o parte din evenimente vor continua în anul următor. 

Cei care au marcaj de Berbec, Fecioară, Balanță și Pești vor primi atât susținere, cât și teste de la univers. Aceștia o pot lua de la capăt, pot renunța la ce nu funcționează, își pot schimba viata radical sau pot face unele alegeri total diferite, indiferent de vârstă, statut sau educație.

Saturn va rămâne pe toată durata anului în Vărsător, ceea ce înseamnă că doar planurile autentice vor prinde viață. 

SCORPION / cei cu ascendent în SCORPION

Ce an urmează pentru voi... Nu la mulţi pot să spun ce spun la voi, să ştiţi! Cred că sunteți printre cei mai avantajați, norocoși, fericiți în anul 2022. De ce spun asta? Jupiter, planeta expansiunii, tranzitează casa a 5-a în mare parte a anului. 

Dacă vreţi să vă aduceţi aminte ce s-a întâmplat în perioada mai-iulie 2021 în viaţa voastră. Un pic din bucăţica de acolo se va întoarce în anul 2022. 

Jupiter te şi păcăleşte, că îţi dă mai mult decât poţi duce, dar tranzitează casa a 5-a, care are legătură cu iubirea, cu creativitatea, cu exprimarea de sine, cu copiii, cu flerul la afaceri, cu banii primiţi de la familie şi cu jocurile de noroc.

Focusul în 2022 pentru voi este iubirea: iubirea de sine şi iubirea de ceilalţi. Mulţi veţi avea o relaţie foarte bună sau chiar mai multe relaţii. Aşa că, aveţi puţină grijă. Jupiter poate să amplifice, să aducă aventuri, chiar dacă sunteţi într-o relaţie serioasă. De ce vă atrag atenţia?

Pentru că Jupiter se va apropia de Neptun în jurul datei de 12 aprilie. Şi Jupiter lângă Neptun este definiţia credulităţii, naivităţii. Inclusiv voi, care sunteţi atenţi, suspicioşi, observatori, analişti, inclusiv voi vă puteţi pierde orice filtru, orice limită şi să vi se aprindă călcâiele cum nu v-aţi fi gândit niciodată în viaţa voastră. 

Jupiter va fi în tranzit prin casa a 5-a de pe 1 ianuarie până pe 11 mai şi 28 octombrie - 21 decembrie. Sunt perioade bune pentru romantism, pentru afecţiune, pentru aventuri, pentru cadouri şi de ce nu, pentru a vă apuca de o pasiune. Dar nu sunt perioade bune pentru a risca financiar, în special la jocuri de noroc.

Dar dacă aveţi nişte fonduri pe care vreţi să le investiţi undeva, atenţie mare în jurul datei de 12 aprilie. Dacă acolo vreţi să vă cumpăraţi un teren sau ceva, să mai aveţi pe cineva lângă voi, să nu luaţi singura decizia respectivă. Vreţi să vă aruncaţi, simţiţi că nu mai aveţi timp. De ce spun asta? 

Saturn rămâne în casa a patra pe toată durata anului şi poate aţi avut nişte idei n 2021 să vă cumpăraţi o casă, o mobilă, dar ele nu s-au întâmplat. Saturn va fi în casa a patra, iar cu tranzitul lui Jupiter în casa a 5-a, veţi avea resursele necesare să faceţi o investiţie, dar în jurul datei de 12 aprilie să nu faceţi investiţia singuri.

Pentru mulţi care nu aveţi un loc al vostru, Saturn în casa a 4-a o să vă tot dea probleme cu produsele electrocasnice, probleme cu inundaţii, instalaţii, până ziceţi că ori repar ceva, ori mă mut undeva unde să îmi placă.

Mutările din 2022 nu mai sunt aşa, ci trebuie să aibă nişte cauze serioase şi concrete.

Ce începeţi în 2022 din punctul de vedere al imobiliarelor, o să dureze mult până se face şi mult în viaţa voastră.

Ascultă, în continuare, horoscopul 2022 complet pentru Scorpion sau cei cu ascendent în Scorpion, prezentat de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel