Horoscop 2022 SĂGETĂTOR. Daniela Simulescu: "Veţi fi ŢINTUIŢI! Perioada care vă pregăteşte de 2023"
Autor: astrosens Team
Data publicării:
După 2020 și 2021, doi ani încărcați, iată că ne uităm cu speranță la cel ce urmează. Chiar avem nevoie de o gură de aer, la propriu și la figurat. Anul 2022 este totul despre VINDECARE. O perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul. Da, toate tiparele vechi rămân în urmă şi va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani.

Mai exact, Conjuncția Jupiter-Neptun din Pești de pe 12 aprilie 2022 va produce o schimbare majoră în conștiința fiecărei persoane de pe această planetă până în 2035.

Oamenii vor avea nevoie de credință și o vor căuta în multe zări. 2022 se va simți de multe ori precum o nebuloasă. Dar de cele mai multe ori, avem nevoie de o asemenea stare pentru a începe să ne reconstruim. 

Perioada 14 mai - 28 iulie 2021 a fost ca un teaser la 2022. Te invit să te gândești la ce anume s-a întâmplat în viața ta atunci. Cu siguranță, o parte din evenimente vor continua în anul următor. 

Cei care au marcaj de Berbec, Fecioară, Balanță și Pești vor primi atât susținere, cât și teste de la univers. Aceștia o pot lua de la capăt, pot renunța la ce nu funcționează, își pot schimba viata radical sau pot face unele alegeri total diferite, indiferent de vârstă, statut sau educație.

Saturn va rămâne pe toată durata anului în Vărsător, ceea ce înseamnă că doar planurile autentice vor prinde viață. 

SĂGETĂTOR / cei cu ascendent în SĂGETĂTOR

2021 a fost un an în care nu cred că aveţi ceva palpabil. Spun asta pentru că guvernatorul vostru a fost în casa a 3-a, lângă Saturn.

Dar în 2022, Jupiter, guvernatorul vostru, va fi în casa a 4-a. Jupiter a mai fost acolo în perioada 14 mai - 28 iulie 2021. Acolo a fost un mic teaser. Aduceţi-vă aminte ce s-a întâmplat atunci. Ăla a fost teaserul următoarelor perioade: 1 ianuarie - 11 mai şi 28 octombrie - 21 decembrie. Aici, Jupiter merge în casa a 4-a, o casă care vă aşază. Fie decideţi să rămâneţi acolo unde sunteţi, fie decideţi să vă faceţi o casă undeva, fie se întâmplă nişte evenimente legate de membrii familiei care vă ţintuiesc puţin. Ori sunt bolnavi, ori au evenimente, ori voi trăiţi undeva, partenerul decide să locuiască în altă parte. 

Aş putea spune că Jupiter e un an bun să vă mutaţi, să construiţi o casă, să mai construiţi un etaj, dar mai degrabă, are legătură cu relaţiile pe care le aveţi cu cei din jur, cu mama, cu tata, cu fraţii, cu bunicii, cu toată familia. Ori cineva din familie trece prin anumite momente şi uitaţi de alte superficialităţi, ori dintr-o dată, voi sau partenerul se întâmplă ceva şi vă ţintuiţi puţin locului.

Saturn rămâne în casa a treia tot anul şi nu vă mai lasă să vă fâţâiţi. Zice dom'le, ai vrut să pleci în America, păi pleacă şi rămâi acolo. Saturn vrea să te facă serios în gândire, în mental şi îţi spune să nu îţi mai consumi energia degeaba. 

În 2022 trebuie să vă ţintuiţi undeva şi acolo unde vă ţintuiţi, să vindecaţi, să creşteţi, să amplificaţi sau să vă bucuraţi de moment.

Ştim că vă plac mult călătoriile, drumurile. Saturn nu vă ajută să le faceţi aşa, de dragul de a le face, ci să le faci cu sens, cu rost. Da, trebuie să te întorci în ţară că ai o persoană bolnavă, da, trebuie să faci nişte drumuri să te faci tu bine, da, trebuie să faci drumuri să studiezi, să iei permisul, dar nu doar de dragul de a avea permisul. Casa a 3-a me legată şi de mobilitate, iar Saturn acolo e precum un profesor foarte dur. Mare grijă şi la evenimentele legate de fraţi şi surori.

Este o perioadă care îmi place la voi. Jupiter, guvernatorul vostru, intră într-o zodie propice vouă şi vă pregăteşte pentru anul 2023. Când se va întâmpla asta?

Ascultă, în continuare, horoscopul 2022 complet pentru Săgetător sau cei cu ascendent în Săgetător, prezentat de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel