Horoscop 2022 pentru zodiile de FOC. Previziunile astrologului Daniela Simulescu
Autor: astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
După 2020 și 2021, doi ani încărcați, iată că ne uităm cu speranță la cel ce urmează. Chiar avem nevoie de o gură de aer, la propriu și la figurat. Anul 2022 este totul despre VINDECARE. O perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul. Da, toate tiparele vechi rămân în urmă şi va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani. Află previziunile 2022 pentru zodiile de foc:

Horoscop 2022 pentru BERBEC / cei cu ascendent în BERBEC

Vreau să îţi atrag atenţia că în anul 2022 trebuie să faci un pas înapoi, încă de la începutul anului. Jupiter se va afla în casa a 12-a pentru o perioadă. Te invit să îţi aminteşti ce s-a întâmplat între 14 mai şi 28 iulie, când Jupiter a fost în Peşti. Pentru că vei retrăi ce s-a întâmplat atunci, dar la un nivel amplificat.

E cazul să faci lumină în partea ascunsă, în temeri, în anxietăţi, în frica de a pierde, în frica de abandon, în toate fricile pe care le ai. Jupiter în casa a 12-a te face regizor, te face să stai în spate, să observi, să analizezi.

Cu Jupiter în casa a 12-a vorbim de probleme de sănătate care trebuie vindecate sau de probleme de sănătate ale celor dragi. Vă atrag atenţia că Jupiter, aici, poate amplifica. Dacă nu aţi avut timp sau nu v-a păsat de o problemă anume, simptomele se pot agrava sau croniciza. Jupiter în casa a 12-a îţi spune că trebuie să stai liniştit, să îţi dai seama ce vrei să faci cu viaţa ta.

Horoscop complet VIDEO pentru BERBEC

Horoscop 2022 pentru LEU / cei cu ascendent în LEU

În primul rând, vorbim de partea relaţională. Acolo rămâne Saturn pe tot parcursul anului 2022, în casa a 7-a, casa care ţine de relaţii, de parteneriate, de căsătorii, de legi, de procese.

Ce se poate întâmpla cu Saturn acolo?

Ziceţi "am fost singur până acum, hai să rămân singur şi de acum încolo". Saturn nu pune blocaj neapărat la a vă face o relaţie, dar nu grăbeşte lucrurile şi nu vă aduce parteneri care să vă facă să simţiţi fluturaşi. Vi-i aduce pe aceia sobri, serioşi, cu diferenţă de vârstă, care nu mişcă lucrurile aşa cum v-aţi dori şi ziceţi că mai bine mai aşteptaţi.

Saturn, indiferent de vârsta pe care o aveţi, îşi doreşte să nu mai intraţi în idile, să nu mai vreţi neapărat fluturaşi în stomac, ci să căutaţi relaţiile mai mature.

Horoscop complet VIDEO pentru LEU

Horoscop 2022 pentru SĂGETĂTOR / cei cu ascendent în SĂGETĂTOR

2021 a fost un an în care nu cred că aveţi ceva palpabil. Spun asta pentru că guvernatorul vostru a fost în casa a 3-a, lângă Saturn.

Dar în 2022, Jupiter, guvernatorul vostru, va fi în casa a 4-a. Jupiter a mai fost acolo în perioada 14 mai - 28 iulie 2021. Acolo a fost un mic teaser. Aduceţi-vă aminte ce s-a întâmplat atunci. Ăla a fost teaserul următoarelor perioade: 1 ianuarie - 11 mai şi 28 octombrie - 21 decembrie. Aici, Jupiter merge în casa a 4-a, o casă care vă aşază. Fie decideţi să rămâneţi acolo unde sunteţi, fie decideţi să vă faceţi o casă undeva, fie se întâmplă nişte evenimente legate de membrii familiei care vă ţintuiesc puţin. Ori sunt bolnavi, ori au evenimente, ori voi trăiţi undeva, partenerul decide să locuiască în altă parte. 

Aş putea spune că Jupiter e un an bun să vă mutaţi, să construiţi o casă, să mai construiţi un etaj, dar mai degrabă, are legătură cu relaţiile pe care le aveţi cu cei din jur, cu mama, cu tata, cu fraţii, cu bunicii, cu toată familia. Ori cineva din familie trece prin anumite momente şi uitaţi de alte superficialităţi, ori dintr-o dată, voi sau partenerul se întâmplă ceva şi vă ţintuiţi puţin locului.

Saturn rămâne în casa a treia tot anul şi nu vă mai lasă să vă fâţâiţi. Zice dom'le, ai vrut să pleci în America, păi pleacă şi rămâi acolo. Saturn vrea să te facă serios în gândire, în mental şi îţi spune să nu îţi mai consumi energia degeaba. 

Horoscop complet VIDEO pentru SĂGETĂTOR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi masochistă

pixel