Horoscop 2022 pentru zodiile de AER. Previziunile astrologului Daniela Simulescu
Autor: astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
După 2020 și 2021, doi ani încărcați, iată că ne uităm cu speranță la cel ce urmează. Chiar avem nevoie de o gură de aer, la propriu și la figurat. Anul 2022 este totul despre VINDECARE. O perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul. Da, toate tiparele vechi rămân în urmă şi va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani. Află previziunile 2022 pentru zodiile de aer:

Horoscop 2022 pentru GEMENI / cei cu ascendent în GEMENI

În 2022 îţi poţi schima parcursul profesional. Îţi poţi schima cariera, locul de munca, şeful, poţi deveni tu şef, poţi fi mai implicat în procesul profesional, poţi lua decizii importante.

Un singur aspect: Să faci acest lucru în cunoştinţă de cauză până în perioada de lângă 12 aprilie. Pentru că acolo Jupiter se va întâlni cu Neptun în casa a 10-a şi s-ar putea să rişti puţin cam mult din punct de vedere profesional. Dacă se poate să eviţi ziua aceea, este perfect.

De ce spun că profesional se întâmplă lucruri importante în 2022, pentru că Jupiter intră în casa a 10-a, casa carierei, a statutului, a autorităţii, a rolului nostru în societate. Jupiter te va ajuta foarte mult pe acest plan, mai ales dacă ţi-ai învăţat lecţia din 2021. Saturn, pe toată durata anului 2021 şi 2022 s-a  aflat şi se va afla în casa a 9-a, care are legătură cu lecţiile de viaţă, cu principiile noastre, cu limitele pe care le avem în absolut orice domeniu, adică până unde ne putem întinde.

Horoscop complet VIDEO pentru GEMENI

Horoscop 2022 pentru BALANŢĂ / cei cu ascendent în BALANŢĂ

Când am realizat horoscopul 2021 pentru zodia voastră, vă spuneam că Jupiter-Saturn se află în casa a 5-a şi că au apărut multe evenimente legate de copii sau poate v-aţi dorit copii. Vă spuneam că inclusiv voi, ca şi copiii cuiva, aţi trecut prin diverse evenimente, iar cu Saturn în casa a 5-a am vorbit şi despre iubirea pentru voi, de o perioadă de vindecare.

În anul 2022, în casa a 5-a, va rămâne Saturn. În 2021, find lângă Jupiter, lucrurile au mers cum au mai mers. Dar acum, să nu vă loviţi de o stare de nefericire amplificată, de o melancolie, o tristeţe, să simţiţi că pe voi nu vă iubeşte nimeni.

Saturn rămâne acolo tot anul. Ce vă cere? Să vă daţi seama că fericirea voastră depinde de voi. Sunteţi printre primii din zodiac care aşteptaţi validarea celorlalţi. Dar în 2022, cu o mică distanţă între 11 mai - 28 octombrie, vă mai puteţi baza pe ceilalţi, în rest, nu. Trebuie să vă bazaţi doar pe voi. 

Horoscop complet VIDEO pentru BALANŢĂ

Horoscop 2022 pentru VĂRSĂTOR  / cei cu ascendent în VĂRSĂTOR

Guvernatorul vostru, Saturn, rămâne în casa aI pe toată durata anului. Va şi retrograda la un moment dat. În 2021 l-aţi avut şi pe Jupiter. Aţi simţit că trebuie să schimbaţi ceva pe acolo, dar aţi fost şi foarte încrezători. Acum vine Saturn şi zice "hai să vedem ce aţi făcut în 2021". Adică, dacă aţi început proiecte, dacă aţi făcut schimbări, dacă aţi luat decizii, anul 2022 vă va arăta dacă au fost cele bune. Dacă au fost bune, vă ajută să construiţi. Dacă nu au fost bune sau dacă v-a fost frică să faceţi ceva în anul 2021, Saturn o să vă frustreze, o să vă blocheze. În orice caz, pentru toată lumea, are tendinţa să arate vârsta, limita, energia, puterea. Dar o să fie mai neplăcut pentru cei care nu au vrut să schimbe nimic în 2021.

Cei care au trecut prin cele mai multe evenimente au fost Vărsătorii. Sunt sigură că au apărut schimbări în viaţa voastră fără să faceţi ceva în mod conştient.

Ce s-a întâmplat în 2021, abia în 2022 veţi simţi. Aveţi nevoie să vă asumaţi, să fiţi responsabili, să fiţi maturi, să vă arătaţi că sunteţi căliţi. Saturn vă pune să vă asumaţi responsabilitatea pentru un loc de muncă, pentru un copil, pentru un membru al familiei, pentru un proiect. Saturn vrea să faceţi lucrurile într-un mod liniştit, corect, echitabil şi simplu.

Horoscop complet VIDEO pentru VĂRSĂTOR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel