Horoscop 2022 pentru TOATE ZODIILE! Daniela Simulescu: "Un an al SĂNĂTĂŢII!"
Autor: astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
După 2020 și 2021, doi ani încărcați, iată că ne uităm cu speranță la cel ce urmează. Chiar avem nevoie de o gură de aer, la propriu și la figurat. Anul 2022 este totul despre VINDECARE. O perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul. Da, toate tiparele vechi rămân în urmă şi va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani. Află previziunile 2022 pentru fiecare zodie:

Horoscop 2022 pentru BERBEC / cei cu ascendent în BERBEC

Vreau să îţi atrag atenţia că în anul 2022 trebuie să faci un pas înapoi, încă de la începutul anului. Jupiter se va afla în casa a 12-a pentru o perioadă. Te invit să îţi aminteşti ce s-a întâmplat între 14 mai şi 28 iulie, când Jupiter a fost în Peşti. Pentru că vei retrăi ce s-a întâmplat atunci, dar la un nivel amplificat.

E cazul să faci lumină în partea ascunsă, în temeri, în anxietăţi, în frica de a pierde, în frica de abandon, în toate fricile pe care le ai. Jupiter în casa a 12-a te face regizor, te face să stai în spate, să observi, să analizezi.

Cu Jupiter în casa a 12-a vorbim de probleme de sănătate care trebuie vindecate sau de probleme de sănătate ale celor dragi. Vă atrag atenţia că Jupiter, aici, poate amplifica. Dacă nu aţi avut timp sau nu v-a păsat de o problemă anume, simptomele se pot agrava sau croniciza. Jupiter în casa a 12-a îţi spune că trebuie să stai liniştit, să îţi dai seama ce vrei să faci cu viaţa ta.

Horoscop complet VIDEO pentru BERBEC

Horoscop 2022 pentru TAUR / cei cu ascendent în TAUR

Să ne aducem aminte ce îţi povesteam la sfârşitul anului 2020 şi ţi-am tot spus pe tot parcursul anului 2021, că trebuie să faci o schimbare din punct de vedere profesional. Şi că, dacă nu o faci, nu o să îţi fie foarte bine.

Unii dintre voi poate aţi făcut un pas în necunoscut, v-aţi aruncat, aţi avut curaj, aţi rupt o barieră, o regulă pe care o urmaţi de obicei, dar mulţi încă aţi ezitat. Ce se va întâmpla de acum încolo?

Jupiter va ieşi din casa a 10-a. Aţi avut în casa a 10-a şi Jupiter, şi Saturn. Au venit oportunităţi, dar tot nu v-aţi aruncat, tot v-a fost teamă. Jupiter va intra în casa a 11-a. Va intra în Peşti încă de la finalul anului 2021 şi va sta acolo până în mai 2022.

Horoscop complet VIDEO pentru TAUR

Horoscop 2022 pentru GEMENI / cei cu ascendent în GEMENI

În 2022 îţi poţi schima parcursul profesional. Îţi poţi schima cariera, locul de munca, şeful, poţi deveni tu şef, poţi fi mai implicat în procesul profesional, poţi lua decizii importante.

Un singur aspect: Să faci acest lucru în cunoştinţă de cauză până în perioada de lângă 12 aprilie. Pentru că acolo Jupiter se va întâlni cu Neptun în casa a 10-a şi s-ar putea să rişti puţin cam mult din punct de vedere profesional. Dacă se poate să eviţi ziua aceea, este perfect.

De ce spun că profesional se întâmplă lucruri importante în 2022, pentru că Jupiter intră în casa a 10-a, casa carierei, a statutului, a autorităţii, a rolului nostru în societate. Jupiter te va ajuta foarte mult pe acest plan, mai ales dacă ţi-ai învăţat lecţia din 2021. Saturn, pe toată durata anului 2021 şi 2022 s-a  aflat şi se va afla în casa a 9-a, care are legătură cu lecţiile de viaţă, cu principiile noastre, cu limitele pe care le avem în absolut orice domeniu, adică până unde ne putem întinde.

Horoscop complet VIDEO pentru GEMENI

Horoscop 2022 pentru RAC / cei cu ascendent în RAC

Anul viitor vine să vă facă să-i iertați pe ceilalți și să vă împăcați cu oamenii.

Știți ce se va întâmpla în anul 2022?

Veți călători mai mult, veți decide să plecați din țară sau să vă mutați în altă țară, vă apucați de o școală, vă reconectați cu tot ce înseamnă credință, mergeți într-un pelerinaj, în drumeție, călătorie, vă apucați să învățați lucruri noi. Dar domeniile pe care vă doriți să le explorați, vor avea o conexiune cu tot ce este spiritual, tot ce este legat de psihologie, de sufletul uman. 

Jupiter va parcurge casa a 9-a, iese din casa a 8-a, că nu v-a făcut un an minunat 2021, dar nu ați vrut voi să credeți asta. Se duce în casa a 9-a, o casă care are legătură cu studiul, cu călătoriile și credința și va sta acolo în mare partea anului 2022. Jupiter va face o Conjuncție cu Neptun în casa a 12-a și aici e ca și cum, dintr-o dată, prindeți o conexiune cu Dumnezeul vostru și aveți o infuzie, vi se amplifică o speranță, un ideal puternic.

Horoscop complet VIDEO pentru RAC

Horoscop 2022 pentru LEU / cei cu ascendent în LEU

În primul rând, vorbim de partea relaţională. Acolo rămâne Saturn pe tot parcursul anului 2022, în casa a 7-a, casa care ţine de relaţii, de parteneriate, de căsătorii, de legi, de procese.

Ce se poate întâmpla cu Saturn acolo?

Ziceţi "am fost singur până acum, hai să rămân singur şi de acum încolo". Saturn nu pune blocaj neapărat la a vă face o relaţie, dar nu grăbeşte lucrurile şi nu vă aduce parteneri care să vă facă să simţiţi fluturaşi. Vi-i aduce pe aceia sobri, serioşi, cu diferenţă de vârstă, care nu mişcă lucrurile aşa cum v-aţi dori şi ziceţi că mai bine mai aşteptaţi.

Saturn, indiferent de vârsta pe care o aveţi, îşi doreşte să nu mai intraţi în idile, să nu mai vreţi neapărat fluturaşi în stomac, ci să căutaţi relaţiile mai mature.

Horoscop complet VIDEO pentru LEU

Horoscop 2022 pentru FECIOARĂ / cei cu ascendent în Fecioară

Sunt nerăbdătoare să vă povestesc ce se întâmplă pentru voi. Pentru că 2022 la voi e un an relaţional. Trecând peste alte lucruri care vă caracterizează, precum muncă, carieră, profesional, este un an relaţional.

Să ne aducem aminte puţin de 2020. Am avut în casa a 6-a pe Jupiter şi pe Saturn. A fost multă muncă sau v-aţi dat seama că nu vă mai convin condiţiile de muncă, că v-ar conveni altceva, că aţi putea face altceva. Doar că, atunci când este şi Jupiter pe acolo, aveţi impresia că se aşează lucrurile de la sine. Nu e chiar aşa.

Poate mulţi v-aţi confruntat şi cu probleme noi de sănătate sau probleme vechi pe care le-aţi tot dus.

Cert este un lucru: Jupiter iese din casa a 6-a şi intră în casa a 7-a, casa relaţiilor, încă de la sfârşitul lunii decembrie. Jupiter este guvernatorul casei relaţiilor pentru voi.

Horoscop complet VIDEO pentru FECIOARĂ

Horoscop 2022 pentru BALANŢĂ / cei cu ascendent în BALANŢĂ

Când am realizat horoscopul 2021 pentru zodia voastră, vă spuneam că Jupiter-Saturn se află în casa a 5-a şi că au apărut multe evenimente legate de copii sau poate v-aţi dorit copii. Vă spuneam că inclusiv voi, ca şi copiii cuiva, aţi trecut prin diverse evenimente, iar cu Saturn în casa a 5-a am vorbit şi despre iubirea pentru voi, de o perioadă de vindecare.

În anul 2022, în casa a 5-a, va rămâne Saturn. În 2021, find lângă Jupiter, lucrurile au mers cum au mai mers. Dar acum, să nu vă loviţi de o stare de nefericire amplificată, de o melancolie, o tristeţe, să simţiţi că pe voi nu vă iubeşte nimeni.

Saturn rămâne acolo tot anul. Ce vă cere? Să vă daţi seama că fericirea voastră depinde de voi. Sunteţi printre primii din zodiac care aşteptaţi validarea celorlalţi. Dar în 2022, cu o mică distanţă între 11 mai - 28 octombrie, vă mai puteţi baza pe ceilalţi, în rest, nu. Trebuie să vă bazaţi doar pe voi. 

Horoscop complet VIDEO pentru BALANŢĂ

Horoscop 2022 pentru SCORPION / cei cu ascendent în SCORPION

Ce an urmează pentru voi... Nu la mulţi pot să spun ce spun la voi, să ştiţi! Cred că sunteți printre cei mai avantajați, norocoși, fericiți în anul 2022. De ce spun asta? Jupiter, planeta expansiunii, tranzitează casa a 5-a în mare parte a anului. 

Dacă vreţi să vă aduceţi aminte ce s-a întâmplat în perioada mai-iulie 2021 în viaţa voastră. Un pic din bucăţica de acolo se va întoarce în anul 2022. 

Jupiter te şi păcăleşte, că îţi dă mai mult decât poţi duce, dar tranzitează casa a 5-a, care are legătură cu iubirea, cu creativitatea, cu exprimarea de sine, cu copiii, cu flerul la afaceri, cu banii primiţi de la familie şi cu jocurile de noroc.

Focusul în 2022 pentru voi este iubirea: iubirea de sine şi iubirea de ceilalţi.

Horoscop complet VIDEO pentru SCORPION

Horoscop 2022 pentru SĂGETĂTOR / cei cu ascendent în SĂGETĂTOR

2021 a fost un an în care nu cred că aveţi ceva palpabil. Spun asta pentru că guvernatorul vostru a fost în casa a 3-a, lângă Saturn.

Dar în 2022, Jupiter, guvernatorul vostru, va fi în casa a 4-a. Jupiter a mai fost acolo în perioada 14 mai - 28 iulie 2021. Acolo a fost un mic teaser. Aduceţi-vă aminte ce s-a întâmplat atunci. Ăla a fost teaserul următoarelor perioade: 1 ianuarie - 11 mai şi 28 octombrie - 21 decembrie. Aici, Jupiter merge în casa a 4-a, o casă care vă aşază. Fie decideţi să rămâneţi acolo unde sunteţi, fie decideţi să vă faceţi o casă undeva, fie se întâmplă nişte evenimente legate de membrii familiei care vă ţintuiesc puţin. Ori sunt bolnavi, ori au evenimente, ori voi trăiţi undeva, partenerul decide să locuiască în altă parte. 

Aş putea spune că Jupiter e un an bun să vă mutaţi, să construiţi o casă, să mai construiţi un etaj, dar mai degrabă, are legătură cu relaţiile pe care le aveţi cu cei din jur, cu mama, cu tata, cu fraţii, cu bunicii, cu toată familia. Ori cineva din familie trece prin anumite momente şi uitaţi de alte superficialităţi, ori dintr-o dată, voi sau partenerul se întâmplă ceva şi vă ţintuiţi puţin locului.

Saturn rămâne în casa a treia tot anul şi nu vă mai lasă să vă fâţâiţi. Zice dom'le, ai vrut să pleci în America, păi pleacă şi rămâi acolo. Saturn vrea să te facă serios în gândire, în mental şi îţi spune să nu îţi mai consumi energia degeaba. 

Horoscop complet VIDEO pentru SĂGETĂTOR

Horoscop 2022 pentru CAPRICORN / cei cu ascendent în CAPRICORN

Sunt curioasă ce s-a întâmplat din punct de vedere financiar anul acesta. Au fost momente interesante pe acest plan

Dar să vedem ce se întâmplă în 2022: În primul rând Saturn, guvernatorul vostru, va rămâne tot în Vărsător, în casa a 2-a şi vă obligă să fiţi foarte serioşi cu banii, indiferent de vârsta pe care o aveţi.

Saturn vă lasă să câştigaţi, să strângeţi, dar în acelaşi timp, vă aduce şi nişte evenimente. Poate cresc preţurile, vi se schimbă bugetul. De aceea e important ca voi să aveţi o bază financiară şi să nu aruncaţi cu banii stânga-dreapta.

Vestea bună e că Jupiter se mută în casa a 3-a până pe 11 mai, apoi de pe 28 octombrie, până pe 21 decembrie. 

Horoscop complet VIDEO pentru CAPRICORN

Horoscop 2022 pentru VĂRSĂTOR  / cei cu ascendent în VĂRSĂTOR

Guvernatorul vostru, Saturn, rămâne în casa aI pe toată durata anului. Va şi retrograda la un moment dat. În 2021 l-aţi avut şi pe Jupiter. Aţi simţit că trebuie să schimbaţi ceva pe acolo, dar aţi fost şi foarte încrezători. Acum vine Saturn şi zice "hai să vedem ce aţi făcut în 2021". Adică, dacă aţi început proiecte, dacă aţi făcut schimbări, dacă aţi luat decizii, anul 2022 vă va arăta dacă au fost cele bune. Dacă au fost bune, vă ajută să construiţi. Dacă nu au fost bune sau dacă v-a fost frică să faceţi ceva în anul 2021, Saturn o să vă frustreze, o să vă blocheze. În orice caz, pentru toată lumea, are tendinţa să arate vârsta, limita, energia, puterea. Dar o să fie mai neplăcut pentru cei care nu au vrut să schimbe nimic în 2021.

Cei care au trecut prin cele mai multe evenimente au fost Vărsătorii. Sunt sigură că au apărut schimbări în viaţa voastră fără să faceţi ceva în mod conştient.

Ce s-a întâmplat în 2021, abia în 2022 veţi simţi. Aveţi nevoie să vă asumaţi, să fiţi responsabili, să fiţi maturi, să vă arătaţi că sunteţi căliţi. Saturn vă pune să vă asumaţi responsabilitatea pentru un loc de muncă, pentru un copil, pentru un membru al familiei, pentru un proiect. Saturn vrea să faceţi lucrurile într-un mod liniştit, corect, echitabil şi simplu.

Horoscop complet VIDEO pentru VĂRSĂTOR

PEŞTI / cei cu ascendent în PEŞTI

Veţi citi în stânga şi în dreapta că este anul vostru, că Jupiter e în semnul vostru, că se întâmplă minuni, că sunteţi cei mai avantajaţi, cei mai norocoşi. 

Teoretic, când Jupiter intră într-un semn, este avantajat. Da, doar că, ce nu se spune pe ici, pe colo, e că Jupiter este şi un mare păcălici şi e un mare bufon. Vă poate da, dar vă poate şi lua.

Anul 2022 poate să fie un an de creştere, dar întotdeauna când primim ceva, Universul ne şi ia ceva. 

Da, Jupiter este în semnul vostru încă din decembrie 2021. Va sta acolo până pe 11 mai, când va intra în semnul Berbec, se va reîntoarce în semnul vostru de pe 28 octombrie şi până pe 21 decembrie. Deci, există două perioade în care Jupiter este în semnul vostru. Ce presupune acest lucru?

Horoscop complet VIDEO pentru PEŞTI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel