Horoscop 2022: Zodia care va primi EXTEMPORAL de la astre. Daniela Simulescu: "Dacă vei trece testul..."
Autor: astrosens Team
Data publicării:
În 2022, o zodie va primi 'extemporal' de la astre. Care este rolul său şi ce vor obţine nativii care trec testul? Află din previziunile astrologului Daniela Simulescu:

În 2022 vei primi extemporal de la astre, vor dori să verifice dacă ți-ai învățat lecțiile din 2021. Dacă vei trece testul, vei începe să îți construiești o nouă fundație: o altă carieră, o relație sau o casă/familie. În funcție de maturitatea afișată, vei primi “cărămizile” necesare pentru fiecare “etaj”. Și totul începe, să știi, de la stabilitatea ta emoțională, de la acceptarea propriului adevăr și nu fuga după idealurile altora. Multitudinea evenimentelor familiale, majoritatea apărută pe neașteptate, îți va da viața peste cap. Dar vei găsi puterea interioară să treci peste orice și să transformi orice criză într-o oportunitate.

Conjuncția lui Jupiter, guvernatorul tău, cu Neptun din 12 aprilie te va provoca serios. În ce fel? Nu vei mai ști cine ești, vei descoperi lucruri despre oamenii dragi la care nu te-ai fi gândit. Sau vei lua decizii care îi vor uimi pe toți. Dar o poți lua de la capăt. Dintr-o dată, vei fi mai atent la modul în care îți expui viața intimă. Trecerea ta de la varianta ta extrovertită la cea introvertită se va produce într-un mod foarte firesc. Îți vei păstra optimismul, însă mai mult pentru acțiunile tale.

Integrarea ta într-o echipă va fi mult mai dificilă. Nu imposibilă totuși. Devii mai protectiv cu propriile emoții și nu vei mai da acces tuturor la ele. În 2022, vei dori să stai mai mult pe acasă, poate să îți vizitezi părinții și rudele mai des. Mulți vor căuta vindecarea copilăriei, relației cu familia. Nu va fi ușor, mai ales pentru că îți va fi greu să accepți și adevărul celuilalt. Încearcă să nu te mai contaminezi cu trăirile oamenilor dragi.

Rana de nedreptate se va manifesta în toate domeniile: la școală, la serviciu sau în relație. Dar în 2022, îi poți da un sens acestei răni. Prin implicarea într-un proiect sau dorința de a studia ceva nou. Față de alte vremuri, în 2022, îți vei da seama când vei avea exces de zel. Trebuie să știi că excesul de orice fel îți va dăuna și va îngreuna progresul tău.

Din 20 august și până la finalul anului, Marte va tranzita casa a 7-a, a relațiilor. Ce înseamnă acest lucru? (Citeşte AICI articolul complet)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel