Horoscop 20 septembrie 2023. Trigon Soare-Pluto. Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop zilnic. Petrecem ultimele zile cu Soarele în Fecioară. 

Miercuri avem un trigon între Soarele din Fecioară și Pluto din Capricorn. 

Aici putem îmbina utilul cu plăcutul. Vom căuta acele activități în care să ne implicăm cu multă plăcere. Mai ales pe plan profesional. Ne vom da seama că energia și pasiunea sunt adevărate instrumente. Bineînțeles, este nevoie și de eficientizare susținută. 

Soarele mai stă în Fecioară până pe sâmbătă, însă Pluto mai are de petrecut timp serios în Capricorn. 

Pluto, numit după zeul lumii interlope(Hades), ne obligă să sondăm adânc în sufletul nostru. Deși este o planetă pitică, aceasta refuză să fie ignorată. Reprezintă aspectele ascunse ale personalității noastre, luptele și transformările noastre. Acele fațete de care ne este frică. Și asta pentru că știm că dacă le dăm viață, ne vor controla. Ne uităm direct în umbră sau ne întoarcem și fugim? Pluto este puterea personală pe care o dobândim în urma unor crize. Este rezultatul confruntării cu demonii noştri, care ne face cu adevărat liberi.

Din 2008 și până astăzi, tranzitul lui Pluto în semnul Capricornului a adus schimbări majore, atât pe plan mondial, cât și la nivel de individ. După cum știm, Pluto este planeta care poate să influențeze în mod serios lumea. Doar se ocupă cu transformările radicale! Sau mai bine zis cu renașterea. 

Tranzitul lui Pluto prin Capricorn este menit să cutremure cele mai puternice instituții, să dărâme sau să ofere și mai multă putere unor lideri. 

Practicitatea eficientă a Capricornului devine fastidioasă și inflexibilă cu Pluto. 

Capricornul guvernează succesul și aspirațiile în carieră, organizarea, controlul, puterea absolută, intransigența, duritatea, detașarea. 

Vă reamintim doar câteva evenimente majore care s-au întâmplat din 2008 încoace: Brexit, Barack Obama președinte SUA,  pandemia, războiul din Ucraina etc. Deci am experimentat cu toții o schimbare majoră în climatul politic din întreaga lume.

Cei care îl simt cel mai bine pe Pluto în Capricorn sunt cei cu marcaj cardinal în astrogramele natale(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn). Până la final de 2023 și în 2024, mai ales cei care au planete personale/unghiuri/noduri la ultimele grade ale acestor semne vor fi luați pe sus de viață. Cumva, efectele lui Pluto nu sunt vizibile. Pe dinăuntru se schimbă ceva ce va rămâne pentru totdeauna. De obicei, situații la graniță. 

Cât timp rămâne Pluto în fiecare semn? În ultimii 100 de ani aproximativ, Pluto a tranzitat doar prin opt semne zodiacale. Pluto petrece aproximativ 12 până la 31 de ani în fiecare semn zodiacal și durează aproximativ 248 de ani pentru a tranzita prin toate cele douăsprezece semne.

Anul acesta, Pluto a avut un tranzit scurt în Vărsător, între 23 martie și 11 iunie. Se va întoarce în Vărsător în ianuarie 2024. După care iar va reveni în Capricorn. 

Horoscop Septembrie: O Lună de Transformări pentru Taur, Rac, Fecioară și Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel