Horoscop 20 martie 2023. Soarele intră în Berbec. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei – VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Azi, avem Echinocțiul de primăvară/Ingresul Soarelui în Berbec. 

Vom avea o săptămână foarte importantă din punct de vedere astrologic! Deoarece va fi plină de evenimente care vor schimba parcursul vieții, atât pe plan mondial (pe termen lung), cât și pe plan personal (pe termen scurt). 

Putem spune că în următoarele șapte zile, vom trăi cât pentru un an!

Pe 20 martie, avem Echinocțiul de primăvară/Ingresul Soarelui în Berbec. Începe primăvara din punct de vedere astronomic/astrologic. Trecem de la hibernarea din sezonul Peștilor la nevoia de prospețime și acțiune a Berbecului. Primul semn al zodiacului este cel care ne ajută să spargem gheața, să facem primii pași și să ne ducem cu mult curaj după ceea ce ne dorim. 

Tot în această zi, avem un sextil între Soare și Pluto. Un aspect bun pentru a recunoaște puterea interioară și a o folosi în scopuri concrete.

Pe 21 martie, avem (prima) Luna Nouă în semnul Berbecului. Soarele și Luna își dau mâna în semnul guvernat de Marte și sunt susținute de un sextil cu Pluto. Zodiile de foc se vor bucura de acest eveniment, pentru că le oferă energie și chef de viață. Iar cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) pot fi împinși de la spate să înceapă un nou capitol. 

 

Conjuncția dintre Venus și Nodul Nord din Taur predispune la pragmatism în relațiile amoroase. Mai ales acelea recent stabilite. 

Pe 23 martie avem unul dintre cele mai răsunătoare tranzite din 2023: Pluto în Vărsător! Planeta transformărilor intră în semnul viitorului până pe 11 iunie. Lui Pluto îi plac puterea supremă, controlul, extremele, regenerările, iar Vărsătorul se ocupă de tehnologie, drepturi egale și inovație. Deci urmează o perioadă foarte interesantă!

 

Pe 25 martie, Marte intră în sfârșit în Rac. Scăpăm de semnul contaminat al retrogadării, cel al Gemenilor. Planeta acțiunii se va muta în Rac, un semn cardinal, dornic de a construi o bază și o fundație. Și de a stabili unele rădăcini.

 

Este adevărat că acțiunea nu va fi una fățișă, ci mai degrabă interiorizată. Deoarece intră într-un semn de apă și nu musai unul care îi este pe plac, Marte o să ne facă să fierbem mult si bine până când o să trecem la treabă. De fapt, intrarea lui Marte în Rac va aduce multă procrastinare și evitare.


Îți recomandăm să citești și: La ce să fie atente TOATE zodiile până pe 25 martie cu Marte în Gemeni? Arma principală va fi cuvântul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Pexels

Final de aprilie cu evenimente neașteptate pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

Pixabay.com

Noi previziuni astrale pentru Rac, Leu, Scorpion și Capricorn. Trebuie să vă concentrați mai mult pe propria persoană!

pixel