Horoscop 2 octombrie 2023. Mercur opoziție Neptun. Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop zilnic. Nu uitați că Lilith iese din Leu!

Evenimentele principale ale lunii sunt cele două eclipse(14 și 28 octombrie). Acestea vor rearanja viețile mai multor nativi. De obicei, cu două săptămâni înainte de o eclipsă, dar și în perioada dintre două eclipse, avem tot felul de evenimente ciudate. Cele pe care le considerăm destinate. Așa că vă invităm să acordați mai multă atenție vieții cotidiene. 

Mercur și Venus scapă de semnele contaminate de retrogradare. Iar Marte, planeta acțiunii, pășește într-unul din semnele preferate, adică cel al Scorpionului. Am putea spune că primele două săptămâni din octombrie ne scutură puțin. Spre finalul lunii, vom face un pas în spate și vom începe să ne cântărim bine resursele, mai ales cele interioare, înainte de a trece la fapte.

Despre aspectul zilei

Luni, 2 octombrie, vom avea o opoziție dintre Mercur din Fecioară și Neptun din Pești. Mercur reprezintă gândirea, iar Neptun se ocupă cu ce este irațional. Când cele două se așază față în față, ne vom confrunta cu incapacitatea de a distinge clar realitatea de nonrealitate. Minciuna de adevăr. Vom avea un blocaj mental. Vrem nu vrem, vom născoci mici minciuni sau le vom crede pe ale celorlalți. Da sau nu. Această opoziție o poți înțelege cel mai bine în acele momente în care o persoană îți spune ceva, tu îi arăți că o crezi când de fapt o bănuiești de multe fărădelegi. Și începi să te gândești la toate teoriile posibile și imposibile, fără a avea însă un temei logic. Mintea ta este incapabilă să se debaraseze de multe dintre informații inutile care te bombardează permanent. Social media, mass-media, reclame. Și când se întămplă asta, nu mai știi ce să crezi cu adevărat. 

Există riscul unor decepții, dezamăgiri și clipe de confuzie. Și nu uita de faptul că poți fi atât Mercur, cât și Neptun. Adică și tu, la rândul tău, poți transmite informații eronate. Nimeni nu este scutit. Mai ales dacă ai în astrogramă marcaj puternic de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Noi, oamenii, credem că unele minciuni sunt nevinovate. Așa o fi, cine știe! 

Ultima zi cu Lilith în Leu!

Ce vrea Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Ce vrea Leul? Iubire, creativitate, pasiune, romantism, aventuri, câștiguri, validare, trofee, atenție. De pe 8 ianuarie, de când Lilith și-a început tranzitul prin Leu, trebuie să recunoaștem că narcisismul a prins alte valori. Mai ales când este vorba de rețele sociale. De mâine, Lilith va intra în Fecioară și ne va face obsedați de perfecțiune!

Citește și HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel