Horoscop 2 februarie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Descoperă mesajele astrelor!

A început luna februarie! Dar să nu vă faceți așteptări prea mari de la ea! Pentru că este săracă în evenimente. Marte își continuă mersul nestingherit prin Gemeni. În plus, va fi susținut de către Jupiter în Berbec. Mercur părăsește semnul contaminat de retrogradare și intră în Vărsător, unde îi place.

Și cum a doua lună a anului este considerată și luna iubirii, iată că și astrele ne oferă aspectele potrivite în acest sens. Venus va tranzita semnul Peștilor tocmai pentru a ne ajuta să facem pace cu trecutul, să ne vindecăm, să dizolvăm amintirile neplăcute și să învățăm să sperăm din nou. 

Cu alte cuvinte, avem parte de o pauză. Pentru că trebuie să știți ceva: martie va fi exuberantă, dinamică și marcantă din punct de vedere astrologic. Urmează unele evenimente istorice!

Pe 4 februarie avem un careu între Soarele din Vărsător și Uranus din Taur. Chiar dacă este sâmbătă și oamenii se așteaptă să fie o zi de odihnă, acest aspect poate provoca destule evenimente neașteptate sau schimbări bruște în comportamentul apropiaților. Recomandabil ar fi să nu vă faceți planuri.

Pe 5 februarie avem Lună Plină în Leu. Un eveniment special. Soarele și Luna vor fi în careu cu Uranus, aspect ce poate crea evenimente neașteptate și bizare, mai ales pentru cei care au în astrogramele natale marcaj de Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător. Și cum îl avem și pe Saturn implicat, este posibil să avem genul acela de situații în care o parte din noi să zică hai și cealaltă parte să zică stai. Și să nu uităm că în același semn se află de câteva zile și Lilith. Arhetipul Leului vorbește despre o rană narcisică. Mulți se vor trezi în situații în care nu se vor mai regăsi. Mai ales din punct de vedere relațional. 

Astrosens îți recomandă să citești și: Mesajele astrelor pentru PATRU ZODII. Racii trebuie să aibă grijă la bani, Balanțele la excesul de zel. Săgetătorii pot avea tensiuni cu partenerul, la Capricorni apar negocieri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel