Horoscop 19 octombrie 2022. Daniela Simulescu: Furtuni în viețile celor cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) în astrogramele natale
Autor: Rodica Mitu
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni pentru zodii.

Avem un trigon între Venus din Balanță și Marte din Gemeni, a spus Daniela Simulescu, adăugând că vom avea pofta de viață, de a fi fericiți și admirați. Planeta iubirii se întâlnește într-un mod armonios cu planeta pasiunii. „Vă dați seama ce iese de aici! Bineînțeles, un rol important îl vor avea cuvintele alese care ne vor ajuta să cucerim pe cineva. Pusee de creativitate și expresivitate”, a subliniat astrologul.

Careul dintre Soarele din Balanță și Pluto din Capricorn s-ar putea să aducă unele furtuni în viețile celor cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) în astrogramele natale. „Se vor trezi în sau vor duce lupte de putere inutile. Pentru că în spatele lor se va ascunde un ego rănit, o relație disfuncțională cu tot ce înseamnă autoritatea”, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Previziuni pentru zodii:

Berbec

Încercarea de a demonstra ceva unei persoane cu autoritate nu îți va aduce nimic bun. Din contră! Vei avea de pierdut!

Taur

Câteodată trebuie să recunoști faptul că ai greșit. Acest gest îți va deschide multe uși din punct de vedere profesional. 

Gemeni

Numai la muncă nu îți stă ție gândul! Deci încearcă să nu îți aglomerezi programul doar de dragul de a arăta că le poți face pe toate. 

Rac

Familia îți dă bătăi de cap. Și în loc să te ocupi de propriile probleme, vei încerca să le rezolvi pe ale altora. 

Leu

Discuțiile purtate astăzi vor fi destul de frustrante. Interlocutorii nu par să îți acorde atenția necesară și te vei enerva repede. 

Fecioară

Există riscul să faci cheltuieli pe fond emoțional. Dacă vei evita situațiile stresante prelungite, atunci buzunarul tău se va bucura. 

Balanță

Pe de o parte, îți face plăcere să primești atenție, dar pe de altă parte te vei simți inferior în cadrul unor discuții. 

Scorpion

Trecutul revine în viața ta într-o formă sau alta. Important este să nu pierzi mult timp contemplând asupra lui, nu mai are rost. 

Săgetător

Prietenii și cunoștințele nu știu ce vor. Și astfel, nici tu nu îți vei putea stabili programul după bunul plac. 

Capricorn

Șefii nu au o zi bună. Și dacă te vei trezi prin preajma lor des, nici tu nu vei avea. Încearcă să îți vezi de proiectele tale. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să eviți discuțiile filosofice! Vei întâlni oamenii care să te irite din plin. Plimbările sunt bine aspectate. 

Pești

Trebuie să înveți să depui mai puțin efort și să obții aceleași rezultate. Mai ales din cauza faptului că nu ai energie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu frici și emoții

pixel