Horoscop 18 septembrie 2023. Opoziție Soare-Neptun. Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop zilnic. Începem săptămâna cu un aspect ce poate predispune la haos. 

Youtube video image

Pe 18 septembrie, avem o opoziție între Soarele din Fecioară și Neptun din Pești

Soarele reprezintă energia conștientă, puterea personală și ego-ul fiecăruia dintre noi. Soarele este, de fapt, lumina care ne călăuzește și identitatea care predomină în toate aspectele vieții. Sau reprezintă zodia. 

Neptun reprezintă capacitatea de a transcede realitatea și de a da frâu liber imaginației. O planetă indigo care ne îndeamnă să ne extindem granițele și să devenim una cu natura. Neptun este empatică și ne oferă capacitatea de a gândi dincolo de noi înșine. Dar reprezintă și dizolvarea, haosul, credința nelimitată. 

Soarele din Fecioară vrea să ne îndreptăm atenția către organizare, disciplină, zona practică și concretă, iar Neptun din Pești este instabil și îl bruiază serios. Cu greu vom putea să ne ținem de un program. Anxietatea poate pune stăpânire chiar și pe cei mai analitici oameni. Există riscul de înșelăciune, dezamăgire și dizolvare a energiei. De aceea, este recomandabil să fim atenți la evenimentele în care ne implicăm.

Vă reamintim faptul că ne mai aflăm în sezonul Fecioarei până pe 23 septembrie. Deci mai avem câteva zile la dispoziție în care putem profita încă de energia acestui semn. 

Îngrijirea de sine este un concept des întâlnit, dar este unul dintre cele mai clare instrumente din arsenalul Fecioarei. Putem folosi zilele următoare pentru a ne ocupa de noi. Comunicarea clară, spațiile de lucru ordonate și programele stabilite te pot ajuta cu adevărat să te orientezi. Iar sezonul Fecioarei, mai mult decât în ​​orice altă perioadă a anului, este atunci când poți reuși cel mai bine să-ți recapeţi sentimentul de control. Urmează tehnicile nativilor Fecioară în direcții de ordine și disciplină și spune lumii cum se face, de fapt, treaba.

Casa ar trebui să fie un sanctuar, deci luați fiecare cameră la rând, curățați fiecare colț, sortați obiectele în categorie și decideți ce păstrați și ce donați. Trecând la spațiul de lucru sau birou, ordinea de aici poate influența direct productivitatea voastră. Eliminați dezordinea, categorisiți documentele și creați un sistem de organizare care să vă ușureze rutina zilnică. Și nu uitați de viața digitală - curățați desktopul, organizați-vă e-mailurile și chiar reconsiderați modul în care vă gestionați rețelele de socializare. 

În orice proiect sau activitate, detaliiile pot face diferența dintre succes și mediocritate. Acum este momentul să vă canalizați energia Fecioarei și să dați atenție lucrurilor mici care aduc valoare adăugată. Dacă lucrați la un proiect creativ, rafinați detaliile - editați, revedeți și perfecționați. Perfecțiunea e cheia, dar nu trebuie trecut în obsesie, pentru că pot apărea alte probleme. În activitățile cotidiene, observați detaliile care vă pot îmbunătăți viața și faceți ajustările necesare.

Citește și Mercur nu mai este retrograd! Influența pentru fiecare zodie până pe 5 octombrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Horoscop. Mercur își va începe retrogradarea pe 5...


Top citite
Freepik.com

A doua Lună Plină în Capricorn din 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Soarele intră în Leu. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie din 22 iulie?

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va paria greșit!

Freepik.com

Horoscop Lună Plină. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

pixel