Horoscop 17 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Sprijin financiar pentru o zodie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Vezi previziunile zilei de 17 iunie, oferite de astrologul DC News, Daniela Simulescu!

Youtube video image

Azi, este un aspect care va fi pe placul nostru. Mercur și Venus se țin de mână, sunt în tandem și intră în semnul Racului. Deci ies din semnul rațional și intră în cel irațional sau cel al emoțiilor. Vom avea mai multă grijă când comunicăm, pentru că fiecare cuvânt este legat de o emoție, amintirile ne vor da târcoale, iar cu Venus în Rac, suntem și mai dornici de a petrece timp cu persoana iubită acasă sau cu familia. Ne dorim mai mult confort, mai multă liniște.

Berbec/Ascendent în Berbec

În primul rând, să ne amintim de faptul că Marte este la tine în Casa a doua. Și dat fiind faptul că aceste planete se află acum în Casa a patra, siguranță familiei este cea mai importantă și ce contează cel mai mult pentru tine. Și ca să fie bine celor dragi, ești dispus să cheltui mulți bani.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, își schimbă semnul și trece în Casa a doua. Ceea ce înseamnă că te vei gândi la bani mai mult decât de obicei. Te gândești mai mult de unde îi iei, cum îi dai, ce păstrezi. Vei fi precum un contabil.

Provocările astrelor pentru o zodie. În loc să îți rezolvi problemele, mai tare te adâncești!

Leu/Ascendent în Leu

Cele două tranzite de azi nu prea îți priesc, pentru că îți va fi foarte greu să comunici, dar și să îți arăți sentimentele.

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea ta, se duce în Casa a zecea, la fel și Mercur. Asta înseamnă că vei avea o atenție mult mai sporită în ceea ce privește proiectele profesionale.

Plăcerea vinovată a fiecărei zodii. Ce activități fac pentru a se binedispune?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Începe o perioadă bună pentru a primi beneficii din partea celorlalți. Dar atenție, că tot ce primiți va avea și un cost. Nu există nimic gratis pe lume.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

La serviciu, este mult de discutat. Dar te înțelegi mult mai bine cu colegii, iar aceștia te sprijină și te ajută. Cumva, colaborarea dintre voi o să aducă doar lucruri bune. 

Îți sugerăm să citești și: Trei sfaturi pentru îmbunătățirea încrederii în sine. De ce să nu le aplici chiar de acum?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Freepik.com

Încă o lună cu Pluto în Capricorn! Lecții finale pentru fiecare zodie/ascendent

Freepik.com

Șapte „scuze” ale partenerului infidel. Te-ai întrebat de ce nu se simte vinovat?

pixel