Horoscop 17 ianuarie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Ce ne aduc azi astrele?

În săptămâna 16-22 ianuarie, avem trei aspecte astrologice importante! 

Pe 18 ianuarie, Mercur își reia mersul direct în semnul Capricornului. Trebuie să ne reamintim că și-a început retrogradarea pe data de 29 decembrie. Dar atenție că efectele pot dura până pe 11 februarie! De mâine încolo ne vom putea organiza viața așa cum ne dorim. Nu va trebui să ne mai lovim de probleme din trecut.

Gândirea va fi una pragmatică, nu ne vom mai lăsa furați de peisaj și vom putea lua decizii importante. Bineînțeles cu responsabilitate și asumare. Și putem spune că a doua parte a lunii va fi mult mai bună, dat fiind faptul că Marte și Mercur sunt directe. 

Conjuncția Soare-Pluto din semnul Capricornului ne direcționează și ea către viitor. Avem puterea de a arde trecutul astfel încât să nu îl mai lăsăm să ne controleze. Ne putem baza pe puterea noastră interioară. 

Pe 20 ianuarie, Soarele trece în semnul Vărsătorului. După seriozitatea Capricornului, trecem la detașarea unui semn de aer. Timp de o lună vom fi sociabili, dornici să cunoaștem alți oameni, optimiști în ceea ce privește planurile de viitor, dar și dispuși să încălcăm puțin normele societății. Vărsătorului nu îi place spiritul de turmă. Vom fi mai deschiși la minte și dornici de varietate. 

Pe 21 ianuarie avem prima Lună Nouă din 2021. În semnul Vărsătorului. Și bineînțeles că nu este un eveniment simplu. Spun asta pentru că Luna va fi în opoziție cu Lilith (conjuncție cu Priap) și în sextil cu Jupiter din Berbec.

Ar putea fi un moment bun pentru a ne face planuri noi sau pentru noi începuturi. Dar trebuie să avem grijă la motivația din spatele acestora. Pentru că dacă vom fugi de ceva ce nu știm să gestionăm, ne vom fura căciula singuri. Deci va trebui să găsim soluțiile pentru a ne vindeca unele traume mai întâi. 

Pe 22 ianuarie, Mercur din Capricorn face un trigon cu Nodul Nord din Taur. Un aspect bun pentru a ne gândi încotro vrem să o apucăm, mai ales că Mercur nu mai este retrograd. Dar atenție, că amândouă planetele sunt în semne de pământ, deci nu este vorba de idealuri, ci de chestiuni cât mai pragmatice cu putință.

Îți recomandăm să citești și: Previziuni astrologice primul trimestru 2023. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel