Horoscop 15 septembrie 2023. Lună Nouă în Fecioară. Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop zilnic. Astăzi avem două evenimente astrologice importante. 

În sfârșit, Mercur își termină retrogradarea în semnul Fecioarei! Nu mai putem da vina pe el pentru viitoarele noastre boacăne. Până pe 9 octombrie, Mercur va mai petrece ceva vreme în semnul contaminat. Așa că veți avea un răgaz suficient pentru a corecta greșeli sau pentru îmbunătățiri.

Dar de ajuns cu trecutul! Să trecem la ceva nou! Adică la un nou ciclu lunar care începe astăzi.

O Lună Nouă presupune faptul că avem Soarele și Luna la același grad, în aceeași zodie. Este un eveniment extrem de interesant, mai ales pus în conextul celorlalte mișcări planetare. La nivel personal ar trebui să ne decidem să facem ceva pentru noi, să întâmpinăm cu bucurie acest eveniment astrologic, să ne deschidem în direcția vibrației sale. O Lună Nouă e un nou început. Putem folosi acest moment de conștientizare, putem să o luăm de la capăt. Este, în același timo, și un proces al lumii interioare, al sentimentelor, căci Luna vorbește mereu despre emoții, despre partea noastră interioară. 

Ce dezvăluie simbolurile Fecioarei?

Din cele mai vechi timpuri, Fecioara, guvernată de Mercur, a fost asociată cu virginitatea, puritatea, fertilitatea și inocența. Simbolurile Fecioarei dezvăluie că personalitatea Fecioarei presupune:

- Autosuficiența
- Abnegația
- Devotamentul
- Modestia
- Flexibilitatea 
- Introspecția

Luna Nouă în Fecioară adesea semnalează un moment de reinventare și purificare. Fecioara, guvernată de Mercur, este asociată cu detaliile, organizarea și servirea celorlalți. Această lună nouă invită indivizii să fie mai atenți la rutinele lor zilnice, sănătatea și bunăstarea generală.

Este o perioadă propice pentru a implementa schimbări pozitive în stilul de viață, pentru a aborda sarcini restante și pentru a începe proiecte noi cu o abordare meticuloasă. Spiritual, acest eveniment poate inspira oamenii să caute puritatea și autenticitatea în acțiunile lor, încurajându-i să-și alinieze intențiile cu acțiuni concrete.

Conectarea cu natura și ascultarea semnalelor corpului pot fi de asemenea amplificate în această perioadă, subliniind legătura profundă a Fecioarei cu Pământul. Luna Nouă în acest semn ne reamintește că, prin atenție și grijă față de detalii, putem crea o bază solidă pentru viitor.

Atunci când experimentăm arhetipul Fecioarei, ne vom pune des întrebările: Cât bag? Cât scot? !n cât timp? Este important să avem în vedere eficientizarea, optimizarea și productivitatea în domeniile cele mai importante. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels/Pixabay

Ce aduce Sezonul Racului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 22 iulie

freepick

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Horoscop 19 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Ocean de iluzii pentru o zodie

pixel