Horoscop 15 iunie 2023. Careu Mercur-Saturn. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Azi, Mercur din Gemeni face un careu cu Saturn din Pești.

Pe 15 iunie, Mercur din Gemeni face un careu cu Saturn din Pești. Acest aspect produce sarcasm, ironie și multe replici dureroase. De asemenea, ne face să ne îndoim de capacitatea intelectuală. Ne comunicăm frustrările și facem numeroase reproșuri. Dar bineînțeles, toate acestea sunt proiectate din interiorul nostru. Adică vom critica la alții ceea ce nu ne place la noi. Mercur vrea să testeze mai multe variante, iar Saturn vrea să i le dizolve. Răbdarea va fi de mare preț. 

Până pe 21 iunie, Soarele se află încă în semnul Gemenilor, așa că acești nativi sunt sărbătoriți. 

De asemenea, acești nativi sunt sociabili și curioși, semne caracteristice zodiilor de aer. Totodată, vorbim despre persoane pline de idei. Ce ne mai spune energia Gemenilor? Că gândesc cu voce tare, ies din rutină și vor mereu să exploreze ceva nou. Gemenilor le plac discuțiile, le plac lucrurile care țin de conexiunea dintre minți, le place inovația, le plac știrile, dar și senzaționalul. Le place să experimenteze, dar și să cunoască. 

De fapt, sezonul Gemenilor ne îndeamnă să ieșim din zona de confort și să îmbrățișăm viața cu o atitudine jucăușă. Gemenii știu să accelereze lucrurile. Vrem să ne reconectăm cu prietenii, să ne relaxăm, să cunoaștem oameni noi. Gemenii sunt precum niște albine, tot timpul ocupate. 

Soarele va trece prin careuri cu Saturn și Neptun. Deci haosul și amânările vor fi la ordinea zilei. Cert este că trebuie să învățăm să privim orice situație din mai multe unghiuri. 

Odată ce Soarele este în semnul Gemenilor, cu toții suntem mai influențați de energia specifică Gemenilor – adică de sociabilitate, creativitate, idei noi, flexibilitate și comunicare. 

Pe 21 iunie, Soarele va intra în Rac, deci va începe Solstițiul de vară. O să ne îndepărtăm de energia interactivă și glumeață a Gemenilor și vom căuta mai mult confortul casei, dar și atașamentele, care ne fac să ne simțim mai puțin vulnerabili. În plus, vom simți nevoia de a ne așeza, de echilibru emoțional, de împăcare. În final, relația cu familia va deveni prioritară.

Poți să vezi și: O zodie din horoscopul chinezesc este încurajată să RENUNȚE la schimbări în 2023. Despre cine este vorba?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

pixel