Horoscop 14 septembrie 2023. Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop zilnic. Sunteți pregătiți de mersul direct al lui Mercur?

Se pare ca a doua parte a lunii septembrie va fi mai plină ca prima. Oprirea retrogradării lui Mercur, Luna Nouă din Fecioară, Echinocțiul de toamnă și Luna Plină din Berbec. 

Și cum ne aflăm în plin sezon al Fecioarei până pe 23 septembrie, nu prea avem voie să comentăm. 

Acest sezon promite multă muncă tuturor zodiilor, dar cele de foc vor resimți din plin această perioadă. Pentru că vor întâmpina o serie de probleme nu ușor de rezolvat. Și atunci vor fi nevoite să depună efort, timp, resurse. Relația cu colegii, negocierile și discuțiile cu șefii devin prioritare. De altfel, le recomand Berbecilor, Leilor și Săgetătorilor să își prioritizeze bine următoarele săptămâni. Pentru că vor avea o mulțime de ajustări la tot pasul. 

Sezonul Fecioarei le priește de minune semnelor de pământ. Acestea vor beneficia de încredere, vitalitate, creativitate și încredere în următorul pas. În plus, munca nu li se va părea grea. Vor acționa după propriul ritm și vor fi destul de pragmatice. :i vor vedea, cu siguranță, roadele muncii lor. Dacă îi va caracteriza ceva pe Tauri, Fecioare sau Capricorn, va fi dorința de a construi ceva sigur, spune astrologul Daniela Simulescu. 

Semnele de aer vor fi nevoite să facă un pas în spate. Să stea mai mult în casă, să fie simpli spectatori sau să aștepte să vadă ce le-a pregătit universul. Vor fi caracterizate de o lipsă de control, energie și resurse. În orice caz, Sezonul Fecioarei trebuie să îi învețe pe Gemeni, Balanțe și Vărsători necesitatea unei igiene interioare, o îngrijire a sufletului. 

Semnele de apă sunt sfătuite să se distreze, să profite de bucuriile mici ale vieții, să se ocupe de ceea ce le place în Sezonul Fecioarei. Racii, Scorpionii și Peștii au nevoie de noi ritualuri. Pe care le pot afla din vorbă în vorbă sau fiind autodidacți. Să călătorească, să învețe lucruri noi, să își schimbe obiectivele. Dacă se vor ține de acestea, viața li se va îmbunătăți considerabil 

Nu uitați că Mercur își opreste mâine retrogradarea, când avem și o Lună Nouă în același semn! Este posibil să treceți prin unele evenimente mai ciudate! Răbdarea este cheia!

Fecioară, Gemeni, Săgetător și Pești cu schimbări semnificative în zilele ce urmează

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel