Horoscop 14 septembrie 2022. Luna tranzitează semnul Taurului. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: , Astrosens Team | Dată: 14 sep 2022, 09:13
Horoscop zilnic. Ne apropiem de careul Venus-Marte. 

Informații despre actuala retrogradare a lui Mercur(până pe 2 octombrie)

Și de această dată, Mercur retrograd revine dintr-un semn de aer într-unul de pământ. Acum din Balanță în Fecioară. Ce vrea această retrogradare? 

„Nu trebuie să fim forme fără fond” spune astrologul Daniela Simulescu cu privire la întoarcerea lui Mercur din Balanță în Fecioară. Nu trebuie să ne uităm doar la ambalajul frumos, doar la ce anume se vede la suprafață, nu trebuie să spunem „da”, doar ca să fie bine, ci trebuie să scoatem și ce este sub tencuială pentru a putea funcționa mai bine mai departe. Toate lucrurile care se vor întâmpla sunt menite să ne arate ceva ce avem nevoie să corectăm.

Vedem cu Mercur retrograd unde am jucat teatru, unde nu am fost noi înșine, unde nu am fost reali, unde nu am fost autentici. Ne întâlnim cu oameni pe care nu i-am mai văzut de mult și vedem dacă ne mai putem da o șansă alături de ei sau vedem unde anume am greșit și încercăm să corectăm. 

Dacă în această perioadă de retrogradare primiți un diagnostic, nu îl luați ca atare, ci mai degrabă verificați-l, cereți și a doua părere. Ca de obicei, Mercur retrograd va aduce amânări și foarte multe întârzieri, posibile căderi ale rețelelor sociale, probleme cu drumurile. Astrologul vă recomandă să aveți grijă la accidente auto, mai ales că și Marte va retrograda. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

„Va fi doar VINA TA dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva bun în viața ta”. Ultima șansă a lui Jupiter în Berbec

sursă foto: Pixabay.com

Venus în Balanță, previziuni și daruri pentru toate Zodiile. Unde să cauți frumusețea din viața ta

sursă foto: Pixabay.com

Află care este citatul Zodiei tale. Motivație, bucurie și gânduri care ne pot face ziua mai bună

sursă foto: Freepik.com

Ceres în Fecioară până pe 19 decembrie 2022. Vremea lui „AOLEU” și din ce temeri să mai tai. Sfaturi practice de la astrologul Daniela Simulescu. VIDEO

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?