Horoscop 14 martie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Ce ne spun astrele?

17 MARTIE: VENUS INTRĂ ÎN TAUR

Cuvântul cheie este confortul! Venus în Taur ne aduce în prim-plan o perioadă plină de bucurie, poftă, plăcere și dorința de a primi tot ce este mai bun pentru noi. Acest tranzit ne poate face să și economisim niște bani sau să obținem unele venituri în plus. Pentru a arăta mai bine, ne putem lua niște haine noi, din materiale de calitate. 

Toată zona de hrană începe să fie puțin mai pretențioasă într-un sens bun: vrem să ne bucurăm de mâncăruri fine, băuturi de calitate sau dulciuri rafinate. Totodată, relațional vom avea de câștigat, deși este posibil să venim cu un plus de posesivitate. 

20 MARTIE: SOARELE INTRĂ ÎN BERBEC/ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ

Începe primăvara din punct de vedere astronomic și astrologic! Acest sezon al Berbecului va fi unul special! Pentru că Soarele se va întâlni cu Jupiter. Vom avea nevoia de prospețime, de o lua de la capăt, de acțiune. Bineînțeles, combustibilul din spate va fi furia. Cea încapsulată mult timp. Timp de o lună, vom avea ocazia să o transpunem într-un mod sănătos. 

21 MARTIE: LUNĂ NOUĂ ÎN BERBEC

Soarele și Luna își dau mâna în primul semn al zodiacului. De obicei, o Lună Nouă nu provoacă evenimente, dar aici s-ar putea să asistăm și la mușchi încordați, și la curaj nebun. Dacă ai așteptat cea mai bună zi să o iei de la capăt, pune-ți în calendar data de 21 martie! Și comportă-te precum un copil care nu stă să se gândească de enșpe mii de ori până să acționeze!

23 MARTIE: PLUTO INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Un alt eveniment istoric din punct de vedere astrologic! Pluto va avea deocamdată un preambul în acest semn, mai exact între 23 martie și 11 iunie. Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni nu necesar, ci obligatoriu, conform astrologului. Tot ce înseamnă tehnologie și rețele sociale pot suferi reglementări sau schimbări de algoritmi. Crearea unor rețele neuronale artificiale va fi în vogă. Mai mult, acest tranzit poate viza cele mai ciudate meserii posibile. Acest semn al Vărsătorului mai vrea și revoluție, drepturi egale sau chiar un pic de socialism. Îi place să îi acceptăm pe toți și să creăm o lume mai bună, fiindcă așa vede el progresul.

25 MARTIE: MARTE INTRĂ ÎN RAC

Iată că Marte părăsește, în sfârșit, semnul contaminat de retrogradare, al Gemenilor. Planeta acțiunii se mută într-un semn cardinal, dornic de a construi o bază, o fundație și de a stabili unele rădăcini. Acțiunea nu va fi una fățișă, ci una mai degrabă interiorizată. Fiind într-un semn de apă și nu neapărat unul pe placul său, Marte ne va face să fierbem mult și bine până când vom trece la treabă. 

Îți recomandăm și: O cursă contra cronometru: încă 10 zile cu Pluto în Capricorn. Ce trebuie să rețină aceste ȘASE ZODII?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel