Horoscop 14 iunie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Află mesajele din partea astrelor!

Să ne amintim de două tranzite importante, de care ne bucurăm în prezent!

Între 20 mai și 10 iulie, Marte este în semnul Leului.

Așadar, să ne amintim că Marte îl reprezintă pe Ares, deci vorbim despre zeul războiului, al curajului, al virilității și al pasiunii. De asemenea, când vorbim despre Marte, avem în vedere toată această zonă de motivație, de ceea ce ne face să acționăm.

Atunci când discutăm despre Leu, vorbim despre ideea de a primi lumină, respect și validare. Dar și despre dramatism, orgoliu, creativitate, generozitate, puterea de a da viață. 

Cu Marte în Leu, suntem cei mai buni manageri, dar și cei mai buni actori. Vom fi cei mai întreprinzători, dar și cei mai orgolioși și cei mai intransigenți. Mai mult, vom fi și cei mai iubăreți, dar și cei mai focoși.

Putem spune că o să avem creativitatea la cote imense. Dar, atunci când vom dori să obținem ceva, o să apelăm de fiecare dată la narcisism.

Și Venus se află tot în semnul Leului! 

Pe 5 iunie, Venus a ieșit din Rac, zodia sensibilității și a blândeții și a poposit în Leu, unde va rămâne până la 9 octombrie.

Ce reprezintă Venus în Leu? O adevărată regină! Îți aducem aminte că Venus este întruchiparea lui Afrodita, a doua planetă de la Soare.

Totodată, este zeița frumuseții, a iubirii, a pasiunii și a esteticului. Însă, nu trebuie să uităm nici că Venus este și planeta banilor. Și, de multe ori, dragostea trece prin stomac.

Cu Venus în Leu, putem să căpătăm o notă dramatică. Ne dorim să ieșim, să strălucim, să dansăm, să ne lăudăm cu hainele cumpărate, să fim observați, văzuți, filmați. Vrem să captăm atenția tuturor. 

De asemenea, o să fim martorii unei explozii de înflăcărare, dorință și energie. Da, cu Venus în semnul Leului, dorim să ieșim în lume și să strălucim!

Venus vrea să ne bucurăm de viață și să ne oferim respect. Nouă înșine și celor din jur.

Cu toate acestea, nu o să fie un tranzit foarte simplu. Spunem asta pentru că Venus o să și retrogradeze în același semn al Leului, între 23 iulie și 4 septembrie.

Îți recomandăm să citești și următorul articol: Examenele la care sunt supuse toate zodiile până în ianuarie 2024. Prin ce teste vor trece?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Furie pentru o zodie

pixel