Horoscop 13 octombrie 2023. Trigon Marte-Saturn. Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop zilnic. Ne pregătim de Eclipsa de Soare!

Astăzi, Marte abia intrat în Scorpion face un trigon cu Saturn din Pești. Astrele ne recomandă să încetinim, și la propriu și la figurat. Răbdarea devine un instrument uimitor. Și ne vom construi acțiunile în funcție de ce simțim. Intuiția devine cel mai folositor instrument. Ambele planete fiind în semne de apă ne predispun la a ne gestiona emoțiile înainte de a trece la fapte. Este important să frânăm totul. Sau dacă începem un proiect nou, să îl punem pe hârtie pas cu pas. Fără pasiune nu vom reuși nimic!

Marte în Scorpion: O Tranziție Care Aduce Transformări Profunde în Horoscopul Tuturor

Mâine, avem Eclipsă de Soare/Luna Nouă în semnul Balanței. Este un moment în care ne gândim la viitor, medităm, începem ceva, ne punem intenții. Semnul Balanței ne vorbește despre armonie, echilibru și relații, despre schimbarea doar prin ceilalți.  Această energie ușor ezitantă ar trebui pusă în culorile potrivite pentru a înțelege mai exact de ce are nevoie de oglindire pentru a se simți bine, de ce trebuie să aștepte mereu validarea în glasurile celorlalți?Abia în momentul în care ne vom oferi nouă, vom atrage oamenii potriviți.

Cei care au în astrogramele natale marcaj de Berbec, Rac, Balanță, Capricorn vor fi cei care vor beneficia primii de acest eveniment. Dar trebuie să recunoaștem că Balanța va fi cea mai susținută. Să nu uităm că și Mercur îi tranzitează semnul. 

Energia predominantă a eclipsei se concentrează pe noțiunile de putere și suveranitate. Ne este oferită ocazia să reflectăm la modul în care ne exercităm puterea în viața noastră, la felul în care ne asumăm responsabilitățile și la impactul pe care îl avem asupra lumii din jur. Suntem provocați să ne reevaluăm deciziile și alegerile și să ne întrebăm dacă acestea reflectă cu adevărat valorile și convingerile noastre autentice.

Află cum se pregătește fiecare zodie de Eclipsa de Soare de pe 14 octombrie

Vă (re)amintim faptul că perioada(cele două săptămâni) dintre două eclipse este una destul de încărcată și copleșitoare. Până la Eclipsa de Lună/Luna Plină din Taur de pe 28 octombrie, se vor petrece evenimente de genul celor predestinate. Vom întâlni oameni noi, vom întrerupe legătura cu alții. Vom lua decizii pe care le-am tot amânat. Pe moment, nu ne vom da seama de ce ascunde în spatele acestor semne ale universului, dar cu trecerea timpului vom avea cu siguranță revelații. 

Echipa Astrosens.ro vă dorește weekend plăcut!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel