Horoscop 11 septembrie 2023. Careu Ceres-Pluto. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop zilnic. Mercur își va opri retrogradarea în curând. 

Astăzi avem o conjuncție între Venus directă și Juno în semnul Leului. Venus o reprezintă pe Afrodita, zeița ce se ocupa cu feminitatea, frumusețea, plăcerile, iubirea și relațiile. Juno este zeița a instituției căsătoriei, dar și o protectoare îndârjită a femeilor. Poziționarea lui Juno în astrograma ta natală te poate face să înțelegi ce cauți la un partener de viață dar și la ceea ce te face să rămâi lângă cineva, pe termen lung. Alăturarea celor două poate fi scandaloasă inițial. Venus vrea iubire cu orice preț, Juno apreciază relațiile oficiale. În mitologie, Juno chiar o invidia pe Afrodita. Dar conjuncția dintre cele două ne poate ajuta să alegem cu capul atunci când intrăm într-o relație afectivă. O zi bună și pentru alianțe noi în zona de afaceri. De asemenea, vă recomandăm să nu dezvoltați sau amplificați stările de invidie. Vă pot face să vedeți totul în mod distorsionat. 

În plus, Ceres din Balanță face un careu cu Pluto din Capricorn. Vom avea tendința de a nu respecta limitele celorlalți. Din dorința noastră de putere și control sau din frica de a pierde, vom încerca să îi ajutăm cu forța, să îi obligăm să facă ce vrem noi. Se pot dezvolta chiar obsesii. Este foarte important să ne salvăm pe noi în primul rând. Acest aspect îi va influența mai ales pe cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn). 

Pregătiți-vă! Vineri, Mercur își oprește în sfârșit retrogradarea în semnul Fecioarei, începută pe 23 august. Deci vom avea un weekend memorabil! Arhetipul Fecioarei aduce ajustări și îmbunătățiri, dar ne poate face și critici și exigenți, accentuând anxietatea. Vom fi înclinați să privim lucrurile cu un pragmatism crescut, evaluând eforturile și rezultatele în termeni clari și tangibili, dorind să maximizăm beneficiile cu o investiție minimă. Până pe 5 octombrie, când va părăsi semnul contaminat, vom avea ocazia să ne acceptăm greșelile și să le corectăm. Să găsim cele mai bune soluții. Am putea spune că suntem încurajați să gândim mai simplu și să acționăm în mod practic. 

Luna Nouă din Fecioară pe 15 septembrie: Ce zice astrologul internațional Pam Gregory

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel