Horoscop 11 octombrie 2023. Pluto nu mai este retrograd. Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop zilnic. Marte se pregătește să intre în Scorpion. 

Pluto nu mai este retrograd în semnul Capricornului!

Să ne reamintim că semnul dur al Capricornului este asociat cu perseverența, organizarea, răbdarea, ambiția și cu materialismul exagerat sau cu o lipsă de încredere. La nivel personal, cu toții am simțit acest tranzit al lui Pluto, în funcție de casa din harta natală pe care a traversat-o.

Pluto este planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades. Chiar dacă Pluto înseamnă transformare, poate indica, de asemenea, modul în care ești sârguincios sau autodisciplinat.

Lui Pluto îi place să dărâme. Pe moment, efectele sale te pot irita, frustra, dar se întâmplă schimbări la nivel inconștient, pe care le vei conștientiza mult mai târziu.

Pluto tranzitează semnul Capricornului din 2008. A avut o mică pauză între 23 martie-30 iunie 2023, când a vizitat semnul Vărsătorului, în care va intra definitiv în 2024. 

Cei mai afectați de staționarea planetei transformărilor vor fi cei cu marcaj în ultimele grade ale semnelor cardinale: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. 

Citește și Pluto nu mai este retrograd din 11 octombrie! Recomandări pentru toate zodiile

Despre următoarele evenimente ale săptămânii

Joi, 12 octombrie, Marte iese din Balanță și intră în Scorpion. Planeta acțiunii și a luptei intră în semnul pasional și strateg al Scorpionului. Examinarea dorințelor noastre – atât bune cât și rele – va fi o temă majoră în timpul acestui tranzit(care va dura până pe 24 noiembrie), pe măsură ce ne uităm în interior și stabilim ce ne servește și ce nu. Vom simți un impuls puternic pentru o transformare profundă în acest timp și vom putea satisface acea nevoie fără nicio problemă. Marte în Scorpion găsește resurse acolo unde alții nu le văd, şi le convertește în ceva maiestuos, creează lucruri din nimic, din cenuşă. Acest tranzit va avea un ecou răsunător în viețile celor cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel