Horoscop 11 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Instabilitate pentru o zodie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Vezi previziunile zilei de 11 iunie, oferite de astrologul DC News, Daniela Simulescu!

Astăzi, din punct de vedere astrologic, discutăm despre careul dintre Marte și Pluto. Știm că Marte a intrat recent în Taur și se întâlnește într-un aspect tensionat cu Pluto din Vărsător. În consecință, nu este un aspect care ne place foarte mult, nici la nivel personal, dar nici la nivel mondial.

Apar ciocniri, momente frustrante, un chef de a-i manipula pe ceilalți, de a-i presa. Este un aspect destul de exploziv.

Careul DE TEMUT dintre Marte și Pluto de pe 11 iunie. Lupte de putere pentru patru zodii

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău, este în Casa a doua și face careul cu Pluto. Îți dai seama că din punct de vedere financiar, s-ar putea să fie o zi foarte neplăcută. Pot apărea niște cheltuieli, dar și situații la care nu vei găsi rezolvare.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Trecând peste acest careu dintre Marte și Pluto, tu trebuie să mai ai în vedere și alte lucruri. Mercur se apropie de un careu cu Saturn, de aceea zilele acestea sunt pline de momente în care te vei chestiona, te vei întreba, vei avea dubii în ceea ce privește inteligența ta, puterea ta interioară sau capacitatea de a relaționa cu ceilalți. 

Zodia care va trece prin situații grele și karmice. Daniela Simulescu: Toate acestea vin cu un cost! Se întâmplă ravagii! 

Leu/Ascendent în Leu

La tine, Marte este în Casa a zecea, iar asta înseamnă că azi nu prea te înțelegi cu nimeni. Ești destul de stresat, agitat, nervos, tensionat și creezi foarte multă instabilitate în jurul tău.

Balanță/Ascendent în Balanță

Tu ai o tendință mare de a face ravagii în bugetul familiei, din cauza aspectului tensionat dintre Marte și Pluto. Tinzi să te împrumuți mai mult decât este cazul sau să îi judeci pe ceilalți, pentru lucruri pe care le faci și tu.

Gemenele Timofte aduc previziunile lunii iunie în funcție de data nașterii: „Ne vor veni lucrurile mult mai ușor, dacă suntem atenți!”

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Toată această săptămână are aspecte legate de zona relațională. Pentru că o relație să funcționeze, este nevoie de multă muncă. Și nu facem referire doar la partea aceea de a vă împarți treburile, ci de acele discuții intime, vulnerabile, despre acceptarea unor greșeli. Aceste chestiuni îți dau mult de furcă azi.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Sunt multe probleme și parcă trebuie să le rezolvi tu pe toate. Nu îți convine, dar efectiv nu ai de ales. Viața îți mai dă din când în când și așa ceva. 

Îți sugerăm să citești și: Date de salvat în calendar: 12, 14, 16 și 17 iunie. În ce zi ne vor deveni cuvintele aliați de nădejde?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepick

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Apar tensiuni pentru o zodie

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Stres și epuizare pentru o zodie

pixel