Horoscop 10 martie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Iată mesajele astrelor!

Pe 11 martie avem un sextil între Venus din Berbec și Marte din Gemeni. Când iubirea și pasiunea se îmbină într-un mod armonios, nu putem decât să devenim mai afectuoși, mai senzuali și mai dornici de a duce relația la un alt nivel. Este important să știm ce anume ne face să ne simțim vii, iar dacă nu știm acum este momentul. Energia feminină va primi energia masculină fără furie, resentimente și durere.

Sextilul dintre Mercur și Uranus va fi precum un strop de prospețime în mintea noastră. Creierul nostru va fi stimulat de tot ce e nou, învățăm și prindem totul din zbor și vom dori să ne împărtășim ideile. Pentru că aspectul combină energia apei cu aceea a pământului, vom reuși să aducem emoțiile în planul concret pentru a le găsi un scop. Nu vom respinge părerile diferite sau mai ieșite din comun. Ba chiar vom avea curaj să le îmbrățișăm. 

Pe 17 martie, Venus intră în Taur. Cuvântul cheie: confortul! Venus în Taur ne aduce în prim-plan o perioadă plină de bucurie, poftă, plăcere și dorința de a primi tot ce e mai bun pentru noi. Acest tranzit ne poate face să și economisim niște bani sau să obținem venituri în plus. Pentru a arăta mai bine, ne putem lua niște haine noi din materiale de calitate. 

Toată zona de hrană începe să fie puțin mai pretențioasă într-un sens bun: vrem să ne bucurăm de mâncăruri fine, băuturi de calitate, dulciuri rafinate. Totodată, relațional vom avea de câștigat, deși e posibil să venim cu un plus de posesivitate. 

Pe 20 martie, Soarele intră în Berbec/Echinocțiul de primăvară. Începe primăvara din punct de vedere astronomic și astrologic. Acest sezon al Berbecului va fi unul special! Pentru că Soarele se va întâlni cu Jupiter. Vom avea nevoie de prospețime, de o lua de la capăt, de acțiune. Bineînțeles, combustibilul din spate va fi furia. Cea încapsulată mult timp. Timp de o lună vom avea ocazia să o transpunem în mod sănătos. 

Pe 21 martie, avem o Lună Nouă în Berbec. Soarele și Luna își dau mâna în primul semn al zodiacului. De obicei, o Lună Nouă nu provoacă evenimente, dar aici s-ar putea să asistăm și la mușchi încordați, și la curaj nebun. Dacă ai așteptat cea mai bună zi să o iei de la capăt, pune-ți în calendar 21 martie! Și comportă-te precum un copil care nu stă să se gândească de enșpe mii de ori până să acționeze!

Pe 23 martie, Pluto intră în Vărsător. Un alt eveniment istoric din punct de vedere astrologic! Pluto va avea deocamdată un preambul în acest semn, mai exact între 23 martie și 11 iunie. Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni nu necesar, ci obligatoriu, conform astrologului. Tot ce înseamnă tehnologie și rețele sociale pot suferi reglementări sau schimbări de algoritmi. Crearea unor rețele neuronale artificiale va fi în vogă. Totodată, acest tranzit poate viza cele mai ciudate meserii posibile. Acest semn al Vărsătorului mai vrea și revoluție, drepturi egale sau chiar un pic de socialism. Îi place să îi acceptăm pe toți și să creăm o lume mai bună, fiindcă așa vede el progresul.

Îți recomandăm și: DARURI minunate de la Venus pentru ȘASE zodii în luna mărțișorului. O zodie debordează de carismă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel