Horoscop 1 mai 2023. Pluto retrograd în Vărsător. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. La 1 mai, Pluto își începe retrogradarea în semnul Vărsătorului.

Pe 1 mai, Pluto își începe retrogradarea în Vărsător. Să ne reamintim că planeta transformărilor radicale a intrat în acest semn pe 23 martie. De atunci, mai ales cei cu marcaj fix în astrogramă (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), probabil că au primit tot felul de teste atât în viața personală, cât și profesională. Schimbările pe care le face Pluto sunt din interior în exterior. Mai întâi, lucrează la nivel interior, la creierul și la psihicul tău. La traumele și la fricile pe care le ai.

Cine este Pluto? Reprezintă planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades. Această planetă are legătură și cu moartea sau trecerea de la moarte la viață. Deci nu neapărat moartea concretă, ci una simbolică, metaforică.

Din acest motiv, când este în tranzit, Pluto nu aduce neapărat evenimente vizibile, dar pentru că este foarte lent, va sta mult într-o planetă din harta natală. Îți poate aduce schimbări, practic, abia în 20 de ani. Chiar dacă nu sunt vizibile, o să răsufli ușurat după aceea.

Pe 2 mai, avem mult temuta conjuncție Soare-Mercur retrograd în Taur. Aici trebuie să fim foarte atenți la ce se întâmplă în jurul nostru. Există riscul să fim orbiți, să scăpăm detalii importante sau să avem un scurtcircuit în comunicare. De asemenea, este recomandabil să avem grijă la motivațiile din spatele unor investiții/cheltuieli. 

Pe 4 mai avem un careu între Venus din Gemeni și Neptun din Pești. Un aspect nefavorabil când vine vorba de iubire. Deci relațiile noi nu sunt bine aspectate. Avem tendința de a idealiza, de a ne lăsa păcăliți și bineînțeles, de a rămâne dezamăgiți. De asemenea, încrederea în propria persoană are de suferit. Aveți grijă cu vorbele dulci, cu momentele în care primiți exact ceea ce vreți să auziți și dați jos ochelarii roz dacă vreți să vedeți stegulețele roșii!

Pe 5 mai, avem Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion. Acest eveniment ne activează toate fricile, mai ales că avem și Nodul Sud din Scorpion și Uranus din Taur implicate.

Acest eveniment astrologic ne limitează, ne frustrează, ne provoacă multe îndoieli, neîncredere. În special semnele fixe vor fi afectate, deci mare atenție la cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Tot felul de evenimente asupra cărora nu aveți control vor apărea în viața voastră, deoarece o Lună Plină pe semne fixe nu face decât să cutremure viața noastră. Energia Scorpionului vrea să se consume, să distrugă tot, ca să poată să renască, să se ridice din nou din propria cenușă ca pasărea Phoenix. 

Se vor vedea multe jocuri și lupte de putere atât pe plan personal, cât și mondial. Vom vedea lipsa mare de încredere în oameni, dar și în instituții. Totodată, secrete bine păzite până acum vor ieși la iveală.

Tot în această zi avem un sextil între Venus din Gemeni și Jupiter din Berbec. Un aspect bun care aduce diversitate și prospețime în zona amoroasă. 

Îți recomandăm să citești și: Pluto retrograd din 1 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Pexels

Final de aprilie cu evenimente neașteptate pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

pixel