Horoscop. Ce lecții aduce Mercur în Peşti pentru fiecare zodie / ascendent până pe 19 martie
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni. Mercur își începe astăzi tranzitul în ultimul semn al zodiacului. 

Mercur va sta în Peşti până pe 19 martie. Mercur, planeta comunicării, este în cel mai confuz semn al zodiacului. Ne așteaptă ape tulburi și haos, cel puțin în gândire. 

E nevoie ca, în perioada următoare, să fii foarte atent la dezinformare. Lui Mercur în Peşti îi place mult să păcălească, să producă confuzie, să te bage într-o situaţie tulbure, în zona de escapism, de evadare şi pentru că e contradictoriu, încearcă să caute o logică, dar e foarte greu.

Trebuie să ne reamintim că, pe 7 martie, Saturn își începe și tranzitul în același semn. Trimite raze către Mercur, dar foarte timide. 

Mercur va face o conjuncţie cu Neptun pe 16 martie. Ca orice aspect astrologic, poate reprezenta și o resursă și o vulnerabilitate. Putem avea o intuiție puternică, putem fi empatici, creativi și inspirați. Dar de asemenea, putem deveni influențabili și instabili din punct de vedere cognitiv. 

Horoscop. Mercur în Peşti pentru fiecare zodie / ascendent

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Drept vorbind, acest Mercur în Peşti nu îţi va prii. Eşti obligat să accepţi chestii care nu îţi plac foarte mult de moment sau tot felul de traume ale trecutului, nostalgii se reactivează şi te ţin captiv, te simţi puţin neputincios. Cu Mercur în Peşti în casa a 12-a este o perioadă bună pentru iertare, împăcare, dar şi o perioadă bună de  acceptare a faptului că unele persoane din jurul tău poate sunt bolnave şi nu poţi să le ajuţi. 

Taur / cei cu ascendent în Taur

Mercur se este în casa a 11-a şi te va obliga oarecum să cauţi suport şi să accepţi şi alte păreri şi poate chiar să vrei să faci ceva pentru umanitate. Eşti foarte nesigur în ceea ce priveşte viitorul apropiat, dar în acelaşi timp, ai vrea să pui şi tu umărul pentru cineva. Poate pentru un proiect de voluntariat sau poate pentru oamenii din comunităţile de lângă tine.

Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

Mercur este guvernatorul tău. Este o perioadă destul de curioasă. Mercur este în casa a 10-a. Din punct de vedere profesional: vizibilitate, imagine, ieşirea din zona de confort, să fii văzut cu ce spui, cu ce faci. Mercur o să te ajute mult. Ţi-aş recomanda să fii pregătit, să ai multe "antenuţe", să asculţi mai multe lucruri şi să vezi ce înveţi tu. Nu de alta, dar pe 7 martie, intră și Saturn în același sector. 

Rac / cei cu ascendent în Rac

Mercur este în casa a 9-a. Multe proceduri pentru anumite călătorii, chestii administrative, dar este o perioadă pentru învăţare şi pentru spiritualitate. Cu Venus și Jupiter în casa carierei, cel mai probabil, vei primi numeroase oportunități. Și pentru a te bucura de ele cu adevărat, va trebui să înveți noi domenii. 

Leu / cei cu ascendent în Leu

Mercur în casa a 8-a te provoacă, te face să vrei mai mulţi bani sau să deschizi un proiect. Îţi vin tot felul de idei prin care poţi să faci bani. Unele sunt fezabile, unele nu sunt fezabile. De aceea, am rugămintea să nu te încrezi în oricine, oricum şi să nu te aliezi cu oricine în perioada ce urmează pentru că Mercur se duce lângă Neptun şi s-ar putea să ai un mic risc de dezamăgire.

Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

Mercur e în casa a 7-a. Poate ai cunoscut pe cineva recent şi discuţiile încep să se înteţească sau cu Mercur în casa a 7-a, lângă lângă Neptun, lângă Soare, ai curaj să vorbeşti cu partenerul de ceva ce îţi doreşti, de ceva ce simţi. Discuţiile pot fi destul de difuze, dar important este să fie acolo. Mi-aş dori ca niciunul dintre voi să tacă, ci să vorbească, să aibă încredere în cealaltă persoană. Și să ai în vedere că Mercur anunță vizita lui Saturn. Deci trebuie să îți dai seama ce vrei din punct de vedere relațional. 

Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Mercur este în casa a 6-a. Vorbim despre sănătate, diagnostic, vorbim despre nevoia de a vă face o rutină. Trebuie să învăţaţi să acceptaţi necunoscutul. Și să nu mai credeți în propriile scenarii sau în autodiagnosticare. Cu Mercur în casa a 6-a, v-aş recomanda să nu vă implicați în discuțiile cu bârfe la locul de muncă. Unul dintre obiective va fi gestionarea stresului. Și ați face bine să nu așteptați să vă zică cineva asta. 

Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

Mercur este în casa a 5-a, lângă celelalte planete în Peşti şi începeţi să vorbiţi mult despre ce vă place, despre ce simţiţi. Aveţi curaj să transmiteţi, să împărtăşiţi. Şi bineînţeles, toate procedurile legate de copii - că vreţi copii sau aveţi copii şi trebuie să vorbiţi la şcoală sau la grădiniţă. E o perioadă nemaipomenită pentru asta. Saturn intră tot aici pe 7 martie și vă ajuta să concretizați. Nu cu viteza dorită, dar poate învățați și răbdarea. 

Săgetător / cei cu ascendentul în Săgetător

Cu Mercur prin casa a 4-a, lângă Neptun, v-aş recomanda să vă calculaţi bine riscurile de genul "acoperişul mai duce sau trebuie să îl înlocuim?" Cu Mercur în casa a 4-a lângă toate aceste planete şi mai aleg lângă Neptun, să nu credeţi tot ce vi se spune în familie, verificați toate părțile implicate şi să nu încercaţi să vă victimizaţi mai mult, considerând că veţi avea anumite foloase pentru că bumerangul nu o să vă placă.

Capricorn / cei cu ascendentul în Capricorn

Cu toate stelele din această perioadă (Mercur şi toate celelalte planete din casa a 3-a), vorbim de investiţii sau vorbim de bani care să facă bani, de cum să eficientizaţi veniturile, cum să eficientizaţi cheltuielile. E o perioadă foarte bună să căutaţi oferte. Chiar dacă nu o găsiţi voi, cu siguranţă o să vă recomande internetul o reclamă şi o să ziceţi: "Vai, în sfârşit am găsit cea mai bună ofertă!”. Totuși, sunteți obligați să fiți mai toleranți. Să fiți mai buni ascultători. 

Previziunile MARTIE 2023. O lună incendiară! Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Venituri vin (nu contează de unde), dar vin şi cheltuieli. Cu Mercur în casa a 2-a, pe lângă Neptun, pe lângă Soare, sunteţi axaţi pe zona financiară şi oarecum discutaţi. Un bonus, o primă, o mărire, un contract. Ar trebui, totuși, să deveniți mai seriosi din acest punct de vedere. Pe 7 martie, Saturn va intra în aceeași casă și vă va obliga să învățați să vă descurcați cu mai puțin. 

Tranzitul lui Saturn în Pești de pe 7 martie. Previziuni complete pentru TOATE zodiile

Peşti / cei cu ascendentul în Peşti

Mercur este în semnul vostru. Se alătură lui lui Neptun, se alătură Soarelui. Cu alte cuvinte, puteţi să fiţi cei care îi mână pe ceilalţi la pace, la înţelegere, la compasiune. Sunteţi înţelegători, empatici, toleranţi. Sunteţi cei care fac conexiuni şi sunteţi cei care vorbesc din inimă. Veți avea destule idei, replicile potrivite și dorința de a învăța lucruri noi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...

Ce să faci în caz de enterocolită? Sfaturi utile

Enterocolita este o afecțiune care implică inflamarea...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel