GHIDUL succesului în sezonul Săgetătorului: Ce să faci şi ce să NU faci
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Dacă aşteptai de mult timp o schimbare de perspectivă, sezonul Săgetătorului este aici să le ofere tuturor semnelor din zodiac o aventură şi o călătorie introspectivă. Foloseşte acest sezon de foc pentru a-ţi extinde orizonturile. Iată un mic ghid cu ce trebuie şi ce nu trebuie să faci în această perioadă:

Sezonul Săgetătorului: Ce să faci?

Autoreflecţie

Suntem în sezonul eclipselor, aşa că energia noastră poate fi oscilantă. Dacă plănuieşti să stai mai mult pe acasă pentru a evita haosul, foloseşte acele momente liniştite pentru a reflecta asupra obiectivelor tale. Poţi realiza tablouri cu colaje care îţi reprezintă cel mai bine dorinţele şi lucrurile din viaţa ta pentru care eşti deja recunoscător.

Explorează-ţi pasiunile

Cu Marte, care va intra în Săgetător pe 13 decembrie, ai putea simţi un boost de energie creativă, aşa că profita de asta! Poţi folosi încrederea oferită de energia Săgetătorului pentru a încerca noi interese, hobby-uri sau să te implici total într-un proiect creativ pe care l-ai tot dat deoparte.

Învaţă ceva nou

Dacă nu ştii încă de ce eşti pasionat, ai putea să încerci să înveţi ceva complet nou. Ai putea descoperi un talent sau o înclinaţie spre un nou domeniu / disciplină / hobby sau poţi învăţa o limbă străină, întrucât aventurierul Săgetător este mereu interesat să călătorească sau să încerce ceva nou, din culturi diferite.

Exprimă-te

Săgetătorul este cunoscut pentru felul său deschis de a spune ce îşi doreşte. Aşteaptă-te ca această energie încrezătoare să atingă nivelul maxim în prima parte a acestui sezon, când Mercur, planeta comunicării, se mută în acest semn pe 24 noiembrie. Un mic sfat, întrucât Săgetătorul mai este uneori cunoscut şi pentru lipsa sa de tact: încearcă să fii direct în ceea ce spui fără să fii răutăcios.

Ce să NU faci?

Nu uita de îngrijirea personală

Dacă ai simţit în ultima vreme că ai avut prea puţin timp la dispoziţie pentru tine sau ai simţit că ai făcut prea multe compromisuri în care a trebuit să îţi pui nevoile tale pe ultimul loc, sezonul Săgetătorului este aici pentru a-ţi oferi curajul să fii mai vocal în legătură cu ce îţi doreşti. Ia-ţi o noapte liberă pentru tine fără să te simţi prost pentru asta.

Nu rămâne în zona de confort

Jupiter, planeta care guvernează Săgetătorul, este totul despre expansiune. Acest sezon este menit să îţi testeze limitele ca o modalitate de a creşte într-o variantă mai autentică a ta. Încearcă restaurante noi, ieşi singur în oraş sau călătoreşte într-un loc nou.

Nu îţi lăsa planurile să prindă 'praf'

Sezonul ambiţiosului Săgetător ne ţine ţelurile la înălţime şi se asigură că ne străduim să vedem lumea prin alţi ochi. Este o perioadă bună pentru a ne menţine sclipirea creativă în viaţă sau pentru a cumpăra într-un final acele bilete de avion spre destinaţia dorită.

sursa: buslte.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel