Ghidul de călătorie a Nodurilor Lunare. Își fac dansul în Berbec și Balanță până la început de 2025!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Nodurile Lunare reprezintă punctele de intersecţie între ecliptică, adică parcursul aparent al Soarelui prin zodiac şi orbita Lunii.

În iulie 2023, am avut de-a face cu schimbarea axei Nodurilor. Atunci, Nodurile Lunare au trecut de la Taur-Scorpion, la Berbec-Balanță, unde vor rămâne până în ianuarie 2025. Menționăm că discutăm despre mișcarea medie a Nodurilor, nu despre cea reală.

Pe 13 iulie anul trecut, axa Nodurilor a trecut în semnele Berbec-Balanță. Așadar, până pe 28 ianuarie 2025, Nodul Nord tranzitează semnul Berbecului, iar Nodul Sud, pe cel al Balanței.

Nodurile despre care discutăm petrec în jur de un an şi jumătate în anumite zodii şi la fiecare nativ se regăsesc undeva în harta natală.

Ce ne arată Nodul Nord? Viziunile fundamentale pe care le avem de învățat în această viață. Iar Nodul Sud nu este altceva decât bagajul pe care îl aducem cu noi din alte vieți. De aceea găsim și că Nodul Sud înseamnă vieți trecute, pedepse din trecut sau chiar karma.

Nodul Nord este viitorul, iar Nodul Sud este trecutul. Acestea sunt puncte sensibile cu care ne naștem. Deci, nu le putem controla. De aceea, trebuie să învățam să le echilibrăm.

Noi tindem să ne întoarcem la tendințele vieții anterioare, pentru că ne sunt familiare. Ori nu vom dori să lucrăm cu lucruri vechi, ci avem în față doar drumul spre viitor. Aici apar conflictele și drama.

Pentru că Nodurile Lunare din astrologie corespund eclipselor, se spune că tot ele ne arată și energia  colectivă.

Nodul Sud în Balanță este cel care ne obligă să găsim un echilibru în relațiile pe care le avem, dar numai după ce ne vom bucura de construirea proprii identități.

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne-a vorbit despre propria experiență, afirmând că Nodul Sud, în opinia sa, este cel mai important punct dintr-o astrogramă natală, deoarece semnifică ceea ce preluăm noi, din spatele alor noștri. Ne putem da seama de niște tipare transgenerationale din poziționarea Nodului Sud.

Chiar dacă vedem că peste tot se vorbește despre Nodul Nord și despre importanța sa, până nu ne rezolvăm Nodul Sud, în zadar ne îndreptam atenția către Nodul Nord. Mai simplu, până când nu înveți și nu înțelegi ce este Nodul Sud și nu îi echilibrezi lecțiile, Nodul Nord nici nu există, potrivit astrologului.

Îți sugerăm să citești și acest articol util: Revelații și schimbări pentru TREI zodii. Două vor fi protagoniste! Ce află azi, cu ocazia Eclipsei de Soare? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel