Ghid zodiacal pentru fericire. Care sunt valorile fiecărei zodii?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Ce te face fericit în viață? Sunt banii? Faima, puterea, averea, spiritualitatea, prietenia sau familia?

Poate vei spune toate sau câteva dintre ele, dar indiferent de ce alegi, întreaga ta personalitate, atitudinea, cariera și viața depind de acestea. Valorile te ajută să-ți construiești simțul de sine, să-ți crești încrederea, să-ți reglezi comportamentul, să-ți ghidezi aspirațiile, să te motivezi să-ți atingi obiectivele, să iei deciziile corecte și să-ți crești nivelul general de fericire și mulțumire.

Așadar, haide să vedem ce valorizează cel mai mult fiecare semn zodiacal în viață!

Berbecii apreciază spontaneitatea și curajul. Le place să inițieze lucruri și să-i conducă pe alții. Acest semn îndrăzneț nu se teme să facă greșeli sau să pară ridicol în fața altora. Scopul lor principal este să se îmbunătățească în ceea ce fac și să se bucure de proces.

Taurul, guvernat de planeta frumuseții și luxului, Venus, valorizează stabilitatea materială. Sunt înclinați să adune lucruri materiale pentru a se simți în siguranță, ceea ce îi determină să găsească modalități de a câștiga bani din mai multe surse, ajungând la un statut social mai înalt decât colegii lor.

Gemenii, acest semn de aer mutabil, apreciază cel mai mult comunicarea. Le place să vorbească cu oameni din medii diverse și, de obicei, au mulți prieteni din diferite țări, culturi și clase sociale. Dacă găsești pe cineva vorbind liber cu oricine, există mari șanse ca acea persoană să fie un Gemeni.

Racii prețuiesc viața de acasă și familia. Pentru ei, să îngrijească, să protejeze și să aibă grijă de cei dragi vine în mod natural. Legătura lor puternică cu familia îi face părinți și parteneri ideali.

Leul, acest semn de foc fix, valorizează auto-exprimarea și autenticitatea. Sunt ființe carismatice și majestuoase, care iubesc să se exprime în moduri pasionale și creative. Leii excelează în roluri de lider și sunt cunoscuți pentru abilitățile lor excelente de oratorie.

Fecioara valorizează servirea și ajutorarea altora. Dorința lor puternică de a îmbunătăți societatea îi face să aleagă cariere legate de munca socială, consiliere, predare și sectorul sănătății. Deși scopul lor este să ridice pe alții, acest lucru vine dintr-un sentiment profund de a nu se simți suficient de buni.

Toamna prin ochii zodiilor. Ce oportunități ai, în funcție de semnul solar?

Balanțele prețuiesc relațiile interpersonale și echilibrul. Sunt tipul de persoane care nu iau niciodată pe alții de-a gata, așa că se asigură întotdeauna că cei dragi se simt apreciați.

Scorpionii, acest semn de apă fix, valorizează adâncimea emoțională și spirituală și siguranța. Nevoia lor de a se simți în siguranță îi face să fie persoane rezervate, care caută relații ce promit loialitate și devotament, altfel devin parteneri suspicioși, controlați și geloși.

Săgetătorii apreciază expansiunea cunoașterii și libertatea. Îi vei găsi căutând experiențe noi, explorând locuri noi și învățând lucruri noi zilnic. Ei doresc doar să acumuleze cât mai multe informații despre diverse lucruri, precum religia, cultura, spiritualitatea, natura și altele.

Capricornul, acest semn de pământ, vorbește despre ordine, disciplină și dedicație. Așadar, este evident că aceștia valorizează munca grea. Sunt cei care nu renunță până nu își ating scopul, însă acest lucru îi face uneori să sufere de epuizare la locul de muncă, de aceea este foarte important pentru ei să ia pauze din când în când.

Vărsătorii sunt vizionari. Sunt genul care nu se împotmolesc în detalii, ci privesc imaginea de ansamblu, astfel încât valorizează viziunea. Nevoia lor de a aprofunda și de a privi totul din toate unghiurile îi face foarte căutați pentru ideile și invențiile lor ingenioase și futuriste.

Peștii sunt artistici, mistici și înțelepți. Dorința lor de a depăși limitele minții și corpului și de a explora necunoscutul poate fi văzută ca o evadare de către mulți, dar uneori tocmai această natură îi apropie de adevărul suprem. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cumpătare pentru o zodie

pixel