GEMENI, horoscop iulie 2022. Previziuni complete pentru nativii Gemeni/ Ascendent în Gemeni
Autor: , Elena Airini | Dată: 23 iun 2022, 12:12
Astrologul Daniela Simulescu aduce previziuni pentru nativii Gemeni sau cei cu marcaj de Gemeni. În luna iulie e posibil să fiți mai atenți la resursele voastre, dar sunt șanse să vă și auto-sabotați cu multă muncă. Chiar dacă nu vă simțiți prea bine pe dinăuntru, profitați de faptul că Venus va tranzita semnul vostru și folosiți arta seducției în toate sectoarele, nu doar cel amoros. 

Horoscop luna iulie. Principalele evenimente astrologice:

Evenimentele astrologice ale lunii iulie sunt favorabile celor care vor să se preocupe și de plăcerile vieții, dar și celor care vor să se gândească mai atent la finanțele lor. Pe 5 iulie, Marte intră în Taur, deci părăsește semnul plin de inițiativă al Berbecului și se mută în semnul pragmatic al Taurului. Până pe 20 august, vom lupta pentru siguranța noastră financiară. Totdată, în aceeași zi, Mercur poposește într-un semn mai liniștit, cel al Racului. Memoria va fi uimitoare. Vom fi preocupați să comunicăm astfel încât să atingem sentimentele celorlalți. 

Pe 13 iulie avem o lună plină în Capricorn. Este o zi bună pentru a lua decizii radicale. Luna Plină va fi în apropierea lui Pluto, ceea ce înseamnă că nu ne vom uita în spate. Pe 17 iulie, Venus intră în Rac. Vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. O perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. 

Pe 19 iulie Mercur intră în Leu, deci, comunicăm cu încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație. Bineînțeles, oamenii vor fi mai aroganți. 

Pe 22 iulie începe sezonul Leului, Soarele intră în acest semn, deci începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu. Pe 28 iulie avem și o Lună Nouă în Leu. Una dintre cele mai norocoase Luni Noi/zile ale anului 2022! Soarele și Luna vor fi în trigon cu Jupiter, care își începe retrogradarea. Putem accesa unele resurse sau putem primi ajutor pentru proiectele noastre. 

PREVIZIUNI PENTRU GEMENI/ ASCENDENT ÎN GEMENI ÎN IULIE 2022!

Mercur iese din semnul vostru, ceea ce înseamnă că nu veți mai fi atât de centrați pe propria persoană. E posibil să nu mai fiți axat doar pe ceea ce simțiți, pe idei, pe gânduri, ci pe ce produceți, pe resurse, pe ceea ce este palpabil.

Marte va intra în Taur, acest lucru nu vă priește. Vă simțiți foarte îngrijorați de sănătatea voastră, dar vă încăpățânați să afirmați că știți voi mai bine. Cu Marte în casa a 12-a trebuie să mai ascultați și alte persoane. Aveți răbdare cu voi înșivă. Marte în casa a 12-a spune să nu te mai plângi, să nu te victimizezi, ci să „taci și să faci”. Se întâmplă să fiți propriul vostru dușman, vă auto-sabotați. Luați mai mult de muncă decât trebuie și atunci nu mai e prea bine. Nu puteți controla lucrurile.

Până pe 17 iulie Venus e în semnul vostru, deci asta este ceea ce puteți să faceți: să arătați bine, să vă aranjați, chiar dacă sunteți triști pe dinăuntru. Folosiți-vă carisma, seduceți partenerul, colegii. Nu seduceți doar pe plan amoros, ci în general. Jucați-vă, cereți, îndrăzniți!

Mercur va intra în casa a 2-a, poate că va trebui să fiți mai atenți la felul în care vă împărțiți banii. Funcționați puțin diferit acolo, fiți mai conștient de ceea ce cheltuiți și cum cheltuiți.

La finalul lunii apar oameni noi în viața voastră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Leu

sursă foto: Pixabay.com

Horoscop 2023 Rac

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Pești