Gemenele Adina și Oana Timofte oferă previziunile lunii octombrie pentru numerele personale 6, 7, 8 și 9
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Previziuni numerologie. Ce îi așteaptă pe cei care au ca număr personal următoarele cifre?

Adina și Oana Timofte, invitate în cadrul emisiunii Observator, au adus previziunile pentru luna octombrie pentru aceste numere personale.

Numerologie: Gemenele Timofte și mesajele ascunse ale lunii octombrie pentru primele cinci numere personale

Cifra de destin 6/33

Apare succes clar la locul de muncă. Ești foarte bine aspectat din acest punct de vedere. În schimb, descărcările karmice vin la tine pe partea de căsătorie, de relație și de responsabilități. Vorbim despre cei care rămân în urmă când discutăm despre a face ceva la un nivel autentic, sunt cei care caută o apartenență și este posibil să vadă în jurul lor membrii ai familiei care îi influențează în mod negativ, mai ales într-o căsătorie. 

Cifra de destin 7

Când discutăm despre 7, avem în vedere legătura cu ceilalți, cu soțul, cu partenerul de afaceri. Aici se vor întâmpla acele fenomene karmice. Dacă ar fi cineva în jurul tău care să te valideze, care să îți spună că faci o treabă bună, cu siguranță o să treci prin această lună mai ușor, mai ales că oamenii care au această cifră de destin nu au încredere în ei, în viață în general și niciodată nu se dedică în totalitate. Însă, pot apărea câștiguri neașteptate. La unii nativi, apare o poveste de dragoste, însă cu un partener mai în vârstă. Poți descoperi tratamente noi pentru bolile de care suferi. Cei care te vor influența sunt cei cu inițialele T, P, D. 

Cifra de destin 8

Aici apar descărcări karmice din punct de vedere financiar. Dacă ai putea, ai merge într-o pădure și ai rămâne acolo. Încep procese din punct de vedere financiar sau reapar altele mai vechi. Apar datorii pe care trebuie să le dai, fie că este vorba de un fost soț, o fostă soție. O să fii cel mai afectat de karma financiară. Ai ocazia, însă, să începi o afacere nouă. Poți primi niște vești care te șochează în legătură cu anumiți prieteni, dar și anumite pericole legate de înălțime. Cei cu inițialele A, S și P te vor influența în luna octombrie.

Cifra de destin 9

Trebuie să fii capabil să îți onorezi trecutul. Atenție la accidentele care țin de foc, la tot ce înseamnă tăieturi, operații, pe care mai bine le amâni pentru luna viitoare. Exista șansa unei semnări de contracte pentru un job în străinătate. Poți să primești înapoi o sumă de bani pe care ai împrumutat-o unui apropiat. Este o lună bună pentru renunțarea la vicii, dar apar despărțiri și tensiuni în cuplu sau în familie. U, G și E sunt inițialele care te influențează. 

Youtube video image

Poți să citești și: În 2025, se deschide un portal în numerologie. Vom fi sub influența colectivă a cifrei 9!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Sursa: pixabay.com

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel