Frici și angoase pentru Berbec, Racii pot fi vizitați de Cupidon. Horoscop 23 octombrie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Astrologul DC News, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile!

Astăzi, începe sezonul Scorpionului! Soarele intră azi în acest semn, unde va rămâne până la 21 noiembrie. Vă urăm la mulți ani, pentru că timp de o lună, veți fi sărbătoriții astrelor! Arhetipul Scorpionului este cel al extremelor, cel care face legătura între toamnă și iarnă, cel care discută despre regenerare, viață, moarte, ciclurile vieții, întuneric, demoni, pasiune, intensitate. S-ar putea ca fiecare dintre noi să treacă printr-un proces de analiză interioară. 

Ce aduce Sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 noiembrie

Berbec/Ascendent în Berbec

Soarele se duce în Casa a opta, deci în următoarea lună vei vorbi despre moarte, te vei speria foarte mult de orice pierdere, iar fricile și angoasele te vor urmări permanent. Dar va trebui să fii și mult mai atent la modul în care îți gestionezi resursele, dar pe termen lung. 

Taur/Ascendent în Taur

Soarele intră la tine în Casa a șaptea, așa că începe o perioadă nemaipomenită pe plan relațional. Desigur, nu o să fie ca în romanele de dragoste, dar, dacă au fost probleme până acum și nu ai reușit să te conectezi cu partenerul, în următoarea lună sunt mai mari șanse în acest sens. Dacă ești singur, poți să întâlnești mai multe persoane de care să îți placă.

Tania Toho-Păduraru, numerolog și astrolog din Moldova, ne spune cum ne îndrăgostim în funcţie de ziua naşterii

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Soarele se mută în Casa a șasea, așa că apare foarte multă muncă. În același timp, trebuie să te îngrijești mai mult și de sănătate. Nu neapărat să mergi la doctor, dar poate mai schimbi alimentația sau poate te odihnești mai mult.

Top TREI cele mai lacome semne din zodiac. Te afli printre ele?

Rac/Ascendent în Rac

Ție îți convine acest tranzit al Soarelui în Casa a cincea! Pentru unii nativi, acest tranzit poate să vină cu tot felul de momente creative, se vor exprima mult mai ușor, vor vorbi mai mult despre ei, vor fi mult mai competitivi, iar pentru unii va fi un moment excelent pentru amor și toate chestiunile legate de Cupidon și de copii. 

Leu/Ascendent în Leu

Soarele este guvernatorul tău, așa că orice schimbare a sa este importantă. La tine se duce de azi în Casa a patra așa că vorbim de casă, de relația cu familia, de liniștea ta, de echilibrul interior. Nu ar strica în următoarea lună, cu banii pe care îi ai, să schimbi ceva în estetica locuinței.

Zodia care trebuie să aleagă între sănătate, carieră sau familie

Fecioară/Ascendent în Fecioară 

Soarele se duce în Casa a treia, dar tot planul profesional va fi cel activat. Este important să spui ce îți dorești sau să zici ce merge și ce nu. Oamenii vor aprecia foarte mult că nu îți este frică să spui ce gândești. 

Fecioara în 2025: maturitate, schimbări majore și noi oportunități

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Sursă foto: Freepik

Noiembrie începe cu o Lună Nouă! Iată ce semne vor primi zodiile de la Univers

Daniela Simulescu Foto emisiune

Taurii se luptă cu propria minte, iar Leii au ocazia să zică ce au pe suflet. Horoscop 21 octombrie

pixel