Foc, Pământ, Aer și Apă în astrologie și cum anume ne afectează banii, dragostea și sănătatea. Cum găsești ECHILIBRUL
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Ori de câte ori ne gândim la semnele noastre, este important să luăm în considerare și elementele, deoarece calitățile elementelor sunt direct legate de calitățile semnelor. Focul este energie brută: aduce lumină și arde orice atinge pentru a curăța și a crea viață nouă. Pământul ne conectează la lumea tangibilă și ne furnizează resursele de care avem nevoie pentru a ne construi viața. Aerul ne umple plămânii, dându-ne capacitatea de a comunica și de a ne conecta unii cu alții. Apa ne curăță, ne vindecă și ne hrănește.  

Corpul tău arde alimentele pentru a crea energie. Acesta este Focul. Pielea, organele și oasele tale alcătuiesc corpul tău. Acesta este Pământul. Inhalezi fiecare clipă din momentul în care te-ai născut până în ziua în care treci în eternitate. Acesta este Aerul. Nu în ultimul rând, sângele tău este vital pentru întreaga ta esență. Aceasta este Apa. Elementele sunt forme prin excelență, fiecare cu propriile calități și semnificații, iar atunci când sunt unite, oferă substanța vieții. La fel, pentru că fiecare zodie are elementul său specific, arată că suntem o specie împletită, care are nevoie una de alta pentru a supraviețui.

Poate fi ușor să crezi că ai doar un element, cel asociat zodiei tale, avem de fapt multe poziții planetare în hărțile noastre natale care influențează cine suntem în totalitate. De exemplu, Ascendentul şi poziţia Lunii în harta natală vor juca un rol semnificativ în modul în care reacționezi și în modul în care te prezinți. Celelalte planete ale tale natale – Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto – au și ele propriile lor energii unice, dar pot cădea în diferite semne de foc, pământ, aer sau apă.

Dându-ne seama că toți suntem un amestec de multe elemente diferite, putem înțelege mai bine că există mai multe fațete ale ceea ce ne face pe fiecare dintre noi unic.

FOC

Semnele de Foc sunt: Berbec, Leu și Săgetător.

Semnele de foc sunt pasionale, curajoase și impulsive. Acești oameni ne inspiră să ne urmăm spiritul aventurier, să ne asumăm riscuri și să ne exprimăm. Au adesea un nivel ridicat de energie și entuziasm. Sunt fierbinți și strălucesc puternic. Sunt spontani, iar emoțiile lor sunt fervente. 

Semnele de Foc în dragoste:

Semnele de foc într-o relație sunt iubiți pasionali și vor urmări cu intensitate persoana care le captează interesul. Dar o flacără care arde puternic se consumă repede, iar acest lucru nu ar putea fi mai adevărat pentru semnele de foc. Este important ca semnele de foc să nu se grăbească în dragoste pentru a nu se stinge.

Cum se descurcă cu banii:

Semnele de foc acţionează cu curaj când vine vorba de bani. Dacă văd ceva ce îşi doresc, o îl obţin. Acești oameni sunt de obicei pricepuţi cu banii lor, deși natura lor impulsivă poate ieși la iveală atunci când merg la cumpărături.

Sănătate:

Acești oameni au o mulțime de energie și, ca atare, au nevoie de multă activitate fizică, mișcare, spontaneitate și varietate. Sunt competitivi, așa că s-ar putea să se bucure de sport, dar sunt și nerăbdători. O rutină dinamică de fitness le va fi de folos.

Cum să echilibrezi focul:

Semnele de foc au tendința de a deveni cu adevărat suprastimulate și îşi pot asuma o mulțime de proiecte, așa că ar trebui să fie conștienți de asta. S-ar putea ca ei să fie nevoiți să reducă să facă prea multe proiecte deodată, să se supra-programeze sau chiar să bea prea multă cofeină.

PĂMÂNT

Semnele de Pământ sunt: Taur, Fecioară și Capricorn.

Semnele de pământ sunt practice, stabile și cu picioarele pe pământ. Acești oameni sunt foarte muncitori și prețuiesc stabilitatea și securitatea în toate domeniile vieții lor. Energia lor solidă le permite să abordeze obiective și planuri pe termen lung, unde celorlalte semne le-ar lipsi perseverența. 

Semnele de Pământ în dragoste:

Semnele de Pământ sunt iubiţi de încredere, iar atracția lor este condusă de simțurile lor. Nu este superficiale în sine, dar acele indicii fizice sunt cu adevărat importante pentru aceste semne. Când vine vorba de întâlniri romantice, își doresc atracție fizică, precum și valori comune.

Cum se descurcă cu banii:

Semnele de Pământ apreciază lucrurile drăguțe, de calitate, ceea ce le poate da o tentă ușor materialistă. Dar, în timp ce se răsfaţă cu obiecte de lux, sunt, de asemenea, buni la planificare, economisire și bugetare. Ei se gândesc cu atenție pe termen lung la rentabilitatea investiției.

Sănătate:

Rutina este foarte importantă pentru semnele de pământ. Se descurcă bine cu programele de somn reglate și le place să aibă un pat și o saltea de calitate. Ceea ce funcționează cel mai bine pentru ei din punct de vedere al fitness-ului este să găsească unul sau două antrenamente care le plac cu adevărat și să se mențină cu ele. Le plac activitățile în care progresul poate fi urmărit, cum ar fi yoga, alergarea sau ridicarea greutăților.

Cum să echilibrezi pământul:

Semnele de Pământ au tendința de a rămâne blocate în tipare și comportamente proaste, mai mult decât ar putea face alte semne. Rutina și structura îi vor ajuta aici, precum și angajarea în diferite activități, astfel încât să nu cadă în lene sau stagnare.

AER

Semnele de aer sunt: Gemeni, Balanță și Vărsător.

Semnele de aer sunt intelectuale, comunicative și spontane. Acești oameni sunt foarte logici, curioși și adaptabili. Pot procesa cu ușurință idei, proiecte și relații complexe - și preferă mai mult varietatea decât coerența. Cu poftă de viață, aceste semne urmăresc expansiunea şi nu vor să fie înrădăcinate într-un singur plan pentru totdeauna. Ca vizionari și spirite libere, aceşti nativi sunt dornici să exploreze și sunt adesea destul de sociabili. 

Semnele de Aer în dragoste:

Deoarece aceste semne sunt foarte comunicative, au nevoie de conversații stimulatoare. Semnele de Aer îndrăgostite trebuie să se conecteze prin conversație și să simtă o conexiune mentală sau simțul umorului comun. De asemenea, nu le place să fie grăbiți atunci când iau o decizie. 

Cum se descurcă cu banii.

Aceşti nativi sunt buni cu tehnologia, așa că se descurcă bine cu aplicațiile pentru gestionarea finanțelor. La fel ca semnele de foc, pot fi și cheltuitori impulsivi, dar cheltuiesc pe evenimente sociale, cum ar fi ieșirile, întâlnirile cu prietenii, bilete la diverse spectacole și lucruri de genul acesta.

Sănătate:

Semnele de aer se dezvoltă prin conexiune și prin socializare, astfel încât relațiile lor personale sunt un factor important al sănătății lor. Orice fel de mișcare cu o componentă socială este bună pentru ei, cum ar fi cursurile de fitness sau găsirea unui partener de antrenament. Antrenamentele ghidate sau activitățile cu prietenii îi pot ajuta, de asemenea, să se mențină motivați.

Cum să echilibrezi aerul:

Aerul se poate simți frenetic și împrăștiat uneori, așa că atunci când este dezechilibrat, este important ca acest semn să prioritizeze starea lui de bine şi de calm. Și pentru că prosperă în situații sociale, pot onora acea parte din ei înșiși căutând conexiuni semnificative cu ceilalți, care îi ajută să se simtă mai bine.

APĂ

Semnele de apă sunt: Rac, Scorpion și Pești.

Semnele de apă sunt intuitive, emoționale și senzuale. Acești nativi tind să profite de marile resurse ale vieții lor interioare pentru a procesa situații și experiențe. Ei sunt capabili să se conecteze cu ceilalți într-un mod sensibil și vulnerabil. Cu o mare perspectivă asupra propriilor comportamente și motivații, ei pot percepe mai ușor lumea dintr-un mod sincer, spiritual sau plin de compasiune. Cu toate acestea, pentru că sunt atât de conștienți de sentimentele lor, pot ajunge să devină excesiv de emoționali, lipsiți de logică.

Semnele de Apă în dragoste:

După cum probabil știți deja, semnele de apă nu au ca punct forte întâlniri ocazionale sau aventuri, deoarece se îndrăgostesc repede. Ei pot avea tendința de a idealiza oamenii sau de a se atașa, dar tendința lor de a rămâne acasă și de a fi cu familia îi face parteneri foarte iubitori şi loiali.

Cum se descurcă cu banii:

Semnele de apă sunt preocupate de securitate, dar sunt și emoționale și anxioase, așa că se pot calma prin cheltuială. Le-ar face bine un consultant financiar care să-i ajute să-şi țină sentimentele separate de bani – astfel încât să nu-și cheltuiască emoțional toți banii.

Sănătate:

Pentru semnele de apă, conexiunea minte-corp-spirit este foarte importantă. De asemenea, trebuie să se simtă în siguranță și este important să aibă o bază care să-i liniștească. Se descurcă bine cu yoga sau cu orice altă activitate, mai ales lângă apă. Mișcarea este importantă pentru ca apa și emoțiile să curgă.

Cum să echilibrezi apa:

Atunci când nativii unui semn de apă sunt dezechilibraţi, se pot simți suprasaturați de propriile emoții - indiferent dacă acestea sunt de tristețe, furie sau anxietate - și, prin urmare, gestionarea emoțiilor prin practici precum respirația sau palparea poate fi incredibil de utilă. Orice permite emoțiilor să continue să se miște.

surse: mindbodygreen.com, nypost.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Pexels

Final de aprilie cu evenimente neașteptate pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

pixel