Fluturi în stomac pentru Scorpioni. Casa devine prioritară pentru Capricorni, iar Vărsătorii pot să învețe din greșeli
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Ce previziuni există pentru următoarele semne din zodiac?

Până pe 25 aprilie, ne aflăm în perioada de retrogradare a lui Mercur, iar efectele vor persista până când Mercur își va schimba semnul.

Este important să fii atent la tehnologie, la comunicare și la modul în care interacționezi cu ceilalți. Mercur în Berbec este asociat cu graba, iar în timpul retrogradării sale, această grabă poate fi accentuată.

Un alt aspect important este modul în care îți exprimi gândurile. În momente de furie sau frică, există riscul să spui lucruri pe care le vei regreta ulterior sau să dezvălui informații pe care le-ai păstrat ascunse mult timp. Situațiile tensionate pot amplifica aceste reacții, iar consecințele pot fi maxime. Aceeași tendință se poate observa și în comportamentul celor din jurul tău.

Naivitate pentru Balanțe. Săgetătorilor li se dau planurile peste cap, iar Peștii devin foarte carismatici

Iată previziunile săptămânale pentru următoarele trei zodii.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Continui să ai niște zile foarte romantice! Venus, care este guvernatoare de Casa a șaptea la tine, se întâlnește azi cu Neptun, în Casa a cincea. Aceasta este, practic, definiția romanelor de dragoste. Dacă ești singur, s-ar putea să simți fluturi în stomac sau să ai o chimie cu cineva.

Dacă ești într-o relație, este posibil să îți vezi cu alți ochi partenerul, dar atenție la idealizarea sa. În schimb, partea profesională va fi destul de zbuciumată în aceste zile. Mercur a retrogradat în Casa carierei, așa că s-ar putea să îți dai seama că ai făcut unele greșeli. Sau că ai făcut unele promisiuni și că nu te poți ține de ele. Nu trebuie să te victimizezi dacă s-a întâmplat, ci să accepți că ai greșit și să cauți o soluție.

Ai grijă și la sănătate, pentru că retrogradarea lui Mercur în Casa a șasea te agită. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur și-a început de ieri retrogradarea în Casa a patra, unde se va petrece și Luna Nouă de pe data de 8 aprilie. Tot ce ține de zona de locuință și de domiciliu devine prioritar. Dacă vrei să te muți și ai tot amânat momentul, este o perioadă nemaipomenită. La fel și pentru cei care au de gând să renoveze. Și investițiile imobiliare sunt încurajate, doar că nu trebuie să te grăbești. 

Îți trebuie multă răbdare în ceea ce privește planul imobiliar. Poți să înfrumusețezi prin casă și să te bucuri de locuința ta. Stai departe și de contraziceri cu familia.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur a început retrogradarea în Casa a treia, așa că trebuie să ai mare grijă la ceea ce spui, la ceea ce scrii. Poți observa că nu se trimit mailuri, mesaje, se strică laptopul, telefonul, tot felul de încurcături de acest tip. Sau una spui și alta se înțelege. 

De asemenea, de fiecare dată când ți se spune ceva, asigură-te că întrebi de două sau de trei ori. Mai ales dacă ai vreo rezervare sau vreo programare, verifică cel puțin cu o zi înainte. Trebuie să știi toate detaliile, fiindcă pot apărea situații foarte neplăcute. 

Ai grija și la zona de călătorii, la amenzi, la tot ce înseamnă documente.

În același timp, retrogradarea lui Mercur te ajută să înveți multe lucruri, chiar din greșelile pe care le faci.

Ai în vedere și: TREI zodii primesc binecuvântare divină în următoarea perioadă. Cum pot să profite de aceste daruri?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

pixel