Final de an tensionat la locul de muncă pentru Pești și plin de laude pentru Vărsător
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Finalul anului aduce nativilor din zodia Pești multe cerințe la locul de muncă, generând tensiuni. Cu toate acestea, nativilor din zodia Vărsător pare să le meargă bine pe plan profesional, deoarece vor primi laude și recompense din partea superiorilor. Iată ce spun astrele!

Ultima lună a anului 2023, nu are foarte multe surprize pentru noi, poate doar retrogradarea lui Mercur în Capricorn/Săgetător. Acest eveniment va face legătura între 2023 și 2024. Așadar, nu este cazul de noi rezoluții, ci mai degrabă de rezolvarea problemelor amânate. Ne vom lovi de numeroase încurcături în momentul în care ne vom ocupa de organizare. Amânări, anulări, frustrări, numeroase neînțelegeri. Dar, după cum bine știm, retrogradarea lui Mercur cere un nivel crescut de răbdare. 

Cu toate acestea, unele zodii vor fi mai norocoase decât altele. În timp ce unii se vor lovi de situații tensionate la muncă, alții vor primi laude și recompense din partea superiorilor.

Să vedem ce pregătește finalul anului pentru nativi!

Pești/Ascendent în Pești

La finalul lunii decembrie, Jupiter, guvernatorul vostru, își oprește retrogradarea și aduce o revigorare mentală, permițându-vă să comunicați mai eficient și să explorați mai mult mediul social. Totuși, intrarea lui Mercur retrograd în casa carierei spre sfârșitul lunii poate aduce situații tensionate în cadrul jobului, posibil cereri de ore suplimentare sau modificări neașteptate în program, toate pe ultima sută de metri. Este important să rămâneți flexibili și să tratați aceste provocări cu răbdare și abilitatea de a vedea oportunități ascunse în dezavantaje aparente. Dincolo de aceste provocări, acesta este un moment favorabil pentru a analiza direcția carierei și a identifica noi modalități de dezvoltare profesională.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În decembrie, intrarea lui Venus în casa carierei aduce recunoaștere și apreciere în sfera profesională, fiind posibile laude și recompense financiare din partea superiorilor. Cu toate acestea, problemele financiare pot aduce tensiuni și ajustări neașteptate, cerând o abordare atentă a bugetului. Este un moment propice pentru explorarea unor noi oportunități de carieră sau pentru a reconsidera direcțiile profesionale, dar este crucial să gestionați cu grijă resursele financiare în lumina acestor provocări. În ultima săptămână a lunii, așteptați-vă la multe invitații pentru Revelion. 

Citește și Final de an cu dificultăți financiare pentru Gemeni și generozitate pentru Scorpion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel