Final de an cu dificultăți financiare pentru Gemeni și generozitate pentru Scorpion
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Finalul anului strică planurile nativilor Gemeni de sărbători, deoarece nu vor dispune de prea multe resurse financiare. Cu toate acestea, nativii Scorpion vor dispune de atât de mult, încât vor împărți și cu oamenii pe care nu îi plac. Iată ce spun astrele!

Ultima lună a anului 2023, nu are foarte multe surprize pentru noi, poate doar retrogradarea lui Mercur în Capricorn/Săgetător. Acest eveniment va face legătura între 2023 și 2024. Așadar, nu este cazul de noi rezoluții, ci mai degrabă de rezolvarea problemelor amânate. Ne vom lovi de numeroase încurcături în momentul în care ne vom ocupa de organizare. Amânări, anulări, frustrări, numeroase neînțelegeri. Dar, după cum bine știm, retrogradarea lui Mercur cere un nivel crescut de răbdare. 

Cu toate acestea, unele zodii vor fi mai norocoase decât altele. În timp ce unii se vor lovi de probleme din punct de vedere financiar, altele vor fi prea generoase de sărbători.

Să vedem ce pregătește finalul anului pentru nativi!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Se pare că luna decembrie a venit cu provocări financiare pentru Gemeni, datorită retrogradării lui Mercur în casa a 7-a, influențând planurile și bugetul pentru sărbători. Există riscul de a depăși bugetul stabilit inițial, ceea ce poate determina unii să caute împrumuturi. Recomandarea este să fie prudenți și să împrumute doar suma necesară, fără excese. În perioada sărbătorilor, deși vor fi mai miloși, vor trebui să stabilească limite clare atunci când cineva cere sume mari de bani.

Pe de altă parte, Venus aduce oportunități la locul de muncă, permițând Gemenilor să fie productivi și să se bucure de atmosfera sărbătorilor. Totuși, ar fi bine să fie mai rezervați în a-și împărtăși viața personală la serviciu.

Marte în casa a 7-a indică relații fluctuante, cu schimbări rapide de dispoziție în cuplu. Pentru cei singuri, există dorința de a începe relații noi, dar ar trebui să fie atenți la alegerile făcute, deoarece atracția poate să nu coincidă cu compatibilitatea reală. Este important să fie conștienți că persoana pe care o doresc nu este neapărat și cea potrivită pentru ei.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ultima lună a anului a adus pentru Scorpion ajutor din partea altora fără ca ei să facă ceva special. Oamenii au fost predispuși să le ofere sprijin sau să se implice în viața lor fără un motiv anume, doar prin simpla lor prezență.

Marte, guvernatorul Scorpionului, tranzitează casa a 2-a, făcându-i mai generoși și mai deschiși să ofere cadouri chiar și celor care au avut conflicte cu ei. Chiar și financiar, vor fi dispuși să ajute pe cei care nu își permit să sărbătorească, fiind motivați de dorința de a compensa greșelile din trecut. Totuși, acest impuls generos poate duce la cheltuieli neașteptate, dar Marte poate oferi și idei pentru a găsi modalități noi de a câștiga bani.

Pe de altă parte, perioada de retrogradare a lui Mercur în casa a 3-a după 23 decembrie aduce dificultăți, în special dezorganizare și probleme tehnice. Vizitele la rude sau cumpărăturile pot duce la situații dezordonate sau la stricarea lucrurilor. Aceste evenimente neprevăzute pot adăuga costuri suplimentare la bugetul deja afectat de cheltuielile lunii.

Citește și Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel