Final de an cu certuri pentru Fecioară și cheltuieli excesive pentru Săgetător
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Se pare că nativii din zodia Fecioară vor încheia anul cu o stare de supărare, generând conflicte chiar și în timpul sărbătorilor. De asemenea,  nici nativii Săgetător nu se bucură de cea mai bună perioadă, fiind predispuși la cheltuieli considerabile. Iată ce spun astrele!

Ultima lună a anului 2023, nu are foarte multe surprize pentru noi, poate doar retrogradarea lui Mercur în Capricorn/Săgetător. Acest eveniment va face legătura între 2023 și 2024. Așadar, nu este cazul de noi rezoluții, ci mai degrabă de rezolvarea problemelor amânate. Ne vom lovi de numeroase încurcături în momentul în care ne vom ocupa de organizare. Amânări, anulări, frustrări, numeroase neînțelegeri. Dar, după cum bine știm, retrogradarea lui Mercur cere un nivel crescut de răbdare. 

Cu toate acestea, unele zodii nu vor fi cele mai norocoase. Cheltuieli excesive și conflicte cu familia îi timpul sărbătorilor îi așteaptă. Nu este un mod prielnic de a încheia anul!

Să vedem ce pregătește finalul anului pentru nativi!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În ultima parte a lunii, Mercur retrograd aduce agitație în sfera financiară, generând haos, confuzie și posibile dificultăți în gestionarea banilor, mai ales când retrogradează în semnul vostru. Luna Plină din 27 decembrie accentuează introspecția și conștientizarea cheltuielilor excesive, cerând ajustări financiare urgente. Spre finalul anului, se prefigurează evenimente neprevăzute și reîntâlniri cu persoane din trecut.  Este o perioadă în care soluționarea problemelor existente primează, neindicând potrivirea pentru stabilirea de noi obiective pentru noul an. Odată cu încheierea retrogradării lui Jupiter, se va deschide oportunitatea de a evalua cu mai multă claritate eforturile depuse și de a accepta nevoia de a investi mai mult în propriile dorințe.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Din cauza retrogradării lui Mercur, guvernatorul nativilor, pot apărea conflicte și discuții tensionate în cadrul familial  Atmosfera sărbătorilor poate fi umbrită de amintiri neplăcute și discuții tensionate în timpul mesei festive. Conflictul va fi și interior deoarece nu se poate găsi liniște. Venus aduce o oportunitate de a comunica deschis și de exprimare a vulnerabilității, oferind un mod de a gestiona aceste tensiuni. Jupiter în casa a 9-a oferă oportunități pentru călătorii sau pentru a da examene.

Citește și Final de an tensionat la locul de muncă pentru Pești și plin de laude pentru Vărsător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel