Final de an controversat pentru TREI zodii. Până la Revelion, trec prin crize amoroase și mari compromisuri în cuplu!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Care sunt zodiile pe care astrele au pus ochii până la final de 2024?

Nu mai este mult până când anul 2024 se va încheia. Dar ne va provoca serios din punct de vedere astral. Ce trebuie să avem în vedere? Marte o să retrogradeze în Leu începând cu 7 decembrie, însă efectele acestui tranzit se pot resimți încă de pe 4 noiembrie, când Marte va intra în acest semn.

De asemenea, în doar o săptămână, vom avea ultima eclipsă din acest an, o superlună plină care se va petrece în primul semn al zodiacului, cel al Berbecului. Așa că, din nou, astrele ne oferă mari lecții pe plan amoros, iar aceste evenimente ne testează relațiile de iubire din plin. Cu Saturn retrograd în Pești până pe 15 noiembrie, va trebui să învățăm să acceptăm realitatea dură a vieții, indiferent că ne place sau nu. Altfel, vom fi și în 2025 în același loc și nu vom evolua.

Ce trebuie să știe următoarele trei zodii și prin ce provocări vor trece din punct de vedere relațional?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ce știm? Începând cu 26 mai, Jupiter sau Marele Benefic și-a început tranzitul în semnul tău. De ieri, a și retrogradat și va rămâne așa până la 4 februarie. Ai primit o doză importantă de optimism și încredere, dar acum este posibil să îți dai seama că ai avut un pic cam prea mult. Îți vei reevalua viața și îți vei da seama unde ai fost mai încrezător decât trebuie. Dar, în continuare, ai șansa să ceri mai mult de la viață, să îți găsești un nou loc de muncă, o familie, o casă, o alta formă de învățământ. Jupiter va fi fericit cu progresul tău dacă alegi orice îți vă extinde orizontul. Dar ai grijă să nu te lași purtat de val și să nu promiți că faci mai mult decât poți duce.

Până pe 15 noiembrie, Saturn este retrograd în Casa a zecea a carierei și nu te lasă să te întinzi mai mult decât îți este plapuma. Poți să îți dai seama că meriți mai mult, vei fi stresat și te vei simți limitat, dar Saturn te ajută și să evoluezi enorm pe plan profesional. Să nu uităm nici de ultima retrogradare a lui Mercur, dintre 26 noiembrie și 5 decembrie, care se va petrece în Casa relațiilor. Astfel, finalul lui 2024 îți va aduce mari provocări din punct de vedere amoros!

Zodia cea mai afectată de Jupiter retrograd. „Nu le știi pe toate, așa că nu te grăbi să ai mereu răspunsuri!”

Balanță/Ascendent în Balanță

Jupiter se află la tine în Casa a noua, acum în mers retrograd. Ai șansa de a primi un set nou de aripi și chiar și cu acest tranzit, până anul viitor în iunie, îți poți crea obiective noi legate de călătorii, studii sau diferite evenimente din viața ta. Să ne amintim că de pe 29 iunie, Lilith a intrat în semnul tău, unde va rămâne până în martie anul viitor. O să fii mai rebel, nu îți mai pasă de cei zic cei din jur, nu mai ai nevoie să te valideze nimeni. Vrei să reușești, să scapi de stereotipuri, să alegi căi pe care nu a mai mers nimeni. O să riști mai mult și poți și să câștigi. 

Pe 26 mai, Jupiter intră în Casa a noua. Vei căpăta o nouă pereche de aripi. Vei respira cu mai multă putere. Și vei începe, după mult timp, să îți faci noi obiective. Legate de studii, călătorii sau evenimentele oficiale. Finalul de an te poate găsi într-o altă țară, într-o altă casă ori într-o altă școală. Unii nativi vor decide că mai bine rămân singuri, unii aleg să se despartă, daca relația lor nu merge, iar alții nu aleg decât relațiile care pun accent pe respect. Vei fi mai înțelept până la final de an. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn, propriul guvernator, se află în Casa a doua a banilor și a resurselor pe toată durata lui 2024, iar până pe 15 noiembrie, o să fie și retrograd în această casă. Banii vor fi, așadar, un subiect sensibil pentru tine, iar dacă nu ai ceva strâns pentru zile negre, o să îți fie destul de greu. Însă Saturn asta vrea să te învețe, să fii mai minimalist. Jupiter a intrat de pe 26 mai în Casa a cincea a iubirii, a copiilor și a creativității, iar acum este retrograd. Vei fi nevoit să te bucuri mai mult de viață, să găsești un echilibru între profesie și planul personal. Trebuie să te distrezi mai mult și să te ocupi de pasiunile tale, nu doar de muncă. 

Marte va retrograda în Casa a șaptea a relațiilor după 7 decembrie, deci vei vedea că acest tranzit vine ca un trăsnet pentru viața de cuplu. O să fii mai autoritar și nu mai vrei să alegi niciun compromis.

Chiron și paradoxul suferinței. Rănile noastre patologice pot deveni surse de vindecare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii octombrie 2024. Ce va aduce Superluna Plină pentru fiecare zodie

Sursa: pixabay.com

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia legată de mâini și de picioare

Sursă foto: Freepik

Calendar astrologic 8-13 octombrie 2024. Jupiter retrograd și Mercur în Scorpion

pixel