Fecioara în 2025: maturitate, schimbări majore și noi oportunități
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop anual Fecioară. Iată că ne apropiem cu pași repezi de anul 2025. 

Anul 2025 va fi destul de complex din punct de vedere astrologic, pentru că va aduce în prim plan retrogradările planetelor Venus și Marte, precum și schimbări temporare ale semnelor tranzitate de Saturn, Uranus și Neptun. În plus, Nodurile Lunare vor trece pe axa Fecioară-Pești. Tema centrală a acestui an va fi începutul unui nou drum. Desigur, fiecare dintre noi va realiza în ce domeniu simte nevoia de reînnoire.

2025. An cu schimbări neașteptate în amor și în carieră pentru Fecioară și Săgetător. Sunteți pregătiți?

Previziuni 2025 pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Până în iunie 2025, Jupiter rămâne în Casa a zecea, care influențează cariera și statutul. Ești sfătuit de astrologul DC News, Daniela Simulescu, să profiți de această perioadă pentru a face schimbări profesionale. După  luna iunie, Jupiter va trece în Casa a unsprezecea, unde vei vedea rezultatele eforturilor tale și vei avea ocazia să te concentrezi mai mult pe viața socială și personală.

Saturn și Neptun rămân în Casa a șaptea la începutul anului, dar vor ieși pentru câteva luni, oferindu-ți o pauză pe plan personal și șansa de a lua decizii singur. Dacă ești într-o relație care stagnează, e momentul să decizi dacă mergi mai departe sau pui punct. Nu mai amâna nimic!

Venus va retrograda din Casa a opta în Casa a șaptea, ceea ce poate aduce în prim-plan greșeli din trecut pe care le vei avea ocazia să le corectezi. Fii atent la tentațiile din trecut și nu te lăsa prins în iluzii.

Anul viitor, va trebui să dai dovadă de maturitate în relații. De asemenea, intrarea lui Uranus în Gemeni poate aduce schimbări neașteptate pe plan profesional. Multe Fecioare vor alege să lucreze pe cont propriu sau să exploreze noi cariere.

Fecioara. CINCISPREZECE secrete ale perfecționiștilor zodiacului!

Astrologul internațional Catherine Goshen este de părere că anul 2025 va fi un an al schimbărilor majore pentru nativii Fecioară și cei cu ascendent în acest semn, mai ales că Jupiter s-a mutat în Casa carierei, unde va rămâne până în luna iunie a anului viitor.

Așadar, cei cu planete personale în acest semn pot experimenta schimbări uimitoare. De asemenea, poți descoperi că vei avea mult mai multă energie în acest sector profesional. Cum debutează anul 2025? Cu un accent pus pe casă.

Vei dori să petreci mai mult timp în intimitatea propriului cămin, vei dori să te relaxezi. După prima săptămână a lunii ianuarie, o să renunți la această ușoară izolare și vei dori să petreci mai mult timp în compania prietenilor.

Cu alte cuvinte, viața sociala va deveni destul de importantă. Te poți implica în grupuri noi sau îți găsești prieteni care de care mai interesanți. Luna Plină în Rac de la final de lună va activa la tine același sector al prieteniei și comunității. Se va pune accent și pe speranțele tale, dar și pe planurile de viitor. 

Sprijin pentru Fecioară, Săgetător și Capricorn. Necazuri pentru Rac, Leu și Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Racul în 2025: entuziasm, vitalitate si optimism

Horoscop 2025 Rac. Ce trebuie să rețină reprezentanții...

Balanța în 2025: un spirit rebel și multă încredere în sine

Horoscop 2025. Balanțele fac față diferit provocările...

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Horoscop anual. Ne apropiem de finalul lui 2024, iar...



Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Sursă foto: Freepik

Noiembrie începe cu o Lună Nouă! Iată ce semne vor primi zodiile de la Univers

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Freepik.com

Eliberează-te de trecutul dureros! Cum să treci peste o persoană care te-a făcut să suferi?

pixel