Fecioară, Gemeni, Săgetător și Pești cu schimbări semnificative în zilele ce urmează
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Descoperă mai multe despre ce înseamnă această săptămână.

Săptămâna aceasta, mișcările cerești arată un amestec de energii, cu Mercur pregătit să-și încheie retrogradarea în zodia Fecioară și cu o puternică conjuncție între Venus și Juno în Leu. Aceasta este o săptămână definitorie, o perioadă în care multe dintre semnele zodiacale vor fi chemate să-și reevalueze comunicarea, relațiile și valorile. Și să nu uităm de Luna Nouă din semnul Fecioarei. 

Previziuni pentru Fecioară 

Săptămâna aceasta, Fecioarele vor simți influența puternică a lui Mercur retrograd în semnul lor. Acesta este momentul în care critica și auto-critica pot atinge cote maxime. Chiar dacă Venus și-a oprit retrogradarea, efectele sale se vor resimți până aproape de jumătatea lunii octombrie. Este esențial ca Fecioarele să practice empatia și auto-compasiunea, pentru a trece prin această perioadă într-un mod sănătos.

Previziuni pentru Gemeni

Din cauza poziționării lui Mercur, Gemenii pot întâmpina neajunsuri și discuții cu familia. Este momentul să reflectați la ce poate fi îmbunătățit și reparat în locuință. Saturn, aflat în continuare în retrogradare, influențează modul în care Gemenii se văd ca fiind autoritate și cum interacționează cu figuri autoritare. Comunicarea autentică, fără a acuza, va fi esențială.

Previziuni pentru Săgetător

Săgetătorii vor simți o nevoie crescută de validare din partea superiorilor. Cu toate acestea, aceasta este o săptămână propice pentru a comunica deschis și onest. Problemele cu copiii pot fi abordate cu maturitate și înțelegere. Este esențial să nu se lase copleșiți de sentimentul că eforturile lor nu sunt recunoscute.

Previziuni pentru Pești

Pentru Peștii nativi, această săptămână aduce ușurință în domeniul profesional. Cu Venus în mers direct în casa a 6-a, alături de Juno, se subliniază importanța relațiilor cu colegii. O vizită la medicul de familie ar putea fi necesară, având în vedere influența lui Saturn retrograd.

Această săptămână aduce cu sine numeroase lecții și oportunități pentru toate semnele zodiacale. Indiferent de provocările și binecuvântările care pot apărea, este esențial să ne amintim importanța comunicării autentice, empatiei și auto-cunoașterii. Fiecare zodie va avea șansa de a învăța, de a crește și de a evolua în propriul ritm unic.

Vezi și Legenda Zeului Egiptean Horus: Simboluri, Bătălii și Moștenire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Calendar astrologic 8-14 iulie 2024: Venus intră în Leu

Horoscop săptămânal. În zilele ce urmează, Venus va...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Horoscop. Mercur își va începe retrogradarea pe 5...


Top citite
Freepik.com

A doua Lună Plină în Capricorn din 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Soarele intră în Leu. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie din 22 iulie?

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va paria greșit!

Freepik.com

Horoscop Lună Plină. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

pixel