Fațetele feminității în astrologie. Luna și Venus în harta natală, cele mai importante aspecte
Autor: , Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 13 Martie 2023, 15:18
În astrograma natală, Luna și Venus arată fațetele principale ale feminității. Iată ce spun ele despre noi, conform astrologului DC News și redactorului-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

Ne aflăm în luna martie, o lună dedicată feminității! Din acest motiv, astrologul ne pune la dispoziție informații utile. Poți să afli ce îți oferă astrologia dacă ești femeie.

Într-o astrogramă, femeia nu are legătură cu zodia sa, ci cu alte detalii care ies prima dată în evidență. În primul rând, vorbim despre Lună și Venus.

Adevărata TU - emoțiile, sentimentele, stările și înclinațiile romantice se bazează pe semnul lunar, care are o influență foarte importantă.

Luna ne arată partea noastră interioară, emoțiile, dincolo de ce construim noi pentru a arăta societății. În astrologie, zodia reprezintă doar o mică parte din caracteristicile care alcătuiesc personalitatea unui om.

Dacă știm Luna femeii, înseamnă că știm cum este pe dinăuntru, cum este pe interior, care sunt nevoile sale. În funcție de Lună, aflăm detalii despre familie, relația cu mama, copilăria ei, felul în care procesează emoțiile. 

Iată ce ne spune astrologul:" În astrograma unei femei, Luna este prima care contează. Să nu uităm un lucru: Luna se învârte în jurul Pământului timp de 28-29 de zile, cât este ciclul menstrual femeiesc. Pe vremuri, în studiul astrologiei, oamenii și-au dat seama că de aici pornește totul. Fiindcă Luna are o conexiune cu tot ce înseamnă hormoni, emoții, maternitate și fertilitate.

Luna se formează mult în primii ani de viață și în relația cu mama sau cu o altă figură maternă. Reprezintă modul în care simțim și modul în care femeile sunt construite pe dinăuntru. Felul în care învățăm să procesăm emoțiile de-a lungul vieții. 

În funcție de semnul în care ai Luna, așa te manifești pe dinăuntru. De exemplu, dacă ai o Lună într-un semn de pământ, o să ai nevoie de stabilitate sau de siguranță. Luna înseamnă ce simți și cum simți. Intuiția. Sufletul.”

Din punct de vedere astrologic, Venus este planeta frumuseții, a iubirii, a plăcerii, a banilor. Plasarea sa în harta natală ne va afecta modul în care ne demonstrăm afecțiunea, dar și de cine suntem atrași. Totodată, vorbește și despre propria noastră atracție. Punctează ce fel de estetică ne atrage. Ce ne stârnește plăcerea.

În astrograma unei femei, Venus arată cum își manifestă feminitatea și cum iubește aceasta.

Ce spune Daniela Simulescu despre Venus? "Dacă Luna vorbește despre interior, Venus discută despre exterior. Venus o reprezintă pe Afrodita și are legătură cu iubirea. Însă, până la iubire, Venus vorbește despre plăcerea care ne aparține.

Venus în astrograma ta îți arată cum te îmbraci, cum te machiezi, cum te coafezi, cum te încalți, cum te porți ca femeie. Ce îți place și cum te simți bine. De pildă, dacă ai un Venus în Scorpion, trebuie să simți, să fii magnetică, să fii provocatoare. Venus ne arată ce ne place în a fi femei, iar asta este un aspect foarte important.

Poți să fii zodia Leu și să ai Venus în Rac, iar asta te face mămoasă, sensibilă, protectoare, dar și vulnerabilă."

Aceste două straturi, Luna și Venus, sunt deosebit de importante. Două fațete unice ale feminității.

Astrologul conchide prin a spune că femeile care nu își onorează semnul Lunii și pe cel al lui Venus sunt dezechilibrate, nefericite sau trăiesc într-un haos. Iar acest lucru se poate răsfrânge și pe planul sănătății. Mare grijă și la Venus, pentru că este feminitatea ta, cu adevărat! Ține cont de asta indiferent de vârstă.

Citește și: Etalare Amos luna martie - cadou pentru femei: "Vei primi apreciere și recunoaștere pentru realizările tale"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Lecțiile lui Mercur în Taur pentru fiecare zodie

Horoscop Mercur în Taur. Ce ne aduce planeta...


Cele mai noi articole

Lecțiile lui Mercur în Taur pentru fiecare zodie

Horoscop Mercur în Taur. Ce ne aduce planeta...

Ce creatură mitologică ești în funcție de zodie?

Află ce creatură mitologică ești, pe baza semnului tău...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Transformări irevocabile pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Sursă foto: Pexels

Lecțiile lui Mercur în Taur pentru fiecare zodie

Sursa: pixabay.com

O zodie de foc se poate îndrăgosti iremediabil până la toamnă! 

Sursa: pixabay.com

Ce creatură mitologică ești în funcție de zodie?

Cross parteneri