Fațetele feminității în astrologie. Cine este Juno în harta natală?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce trebuie să știm despre Juno din harta natală? Află detalii unice!

Am discutat despre Lună, Venus, Ceres, Vesta si Pallas Athena din harta natală. Iată ce trebuie să știm despre Juno!

Deși există peste 12.000 de asteroizi în sistemul solar, Juno este unul dintre primii patru descoperiți. Alături de Ceres, Pallas și Vesta, este considerat un asteroid esențial.

Putem spune că Juno orbitează planeta Jupiter, iar o călătorie în jurul său durează aproximativ 14 zile. Acest asteroid poartă numele unei zeițe romane, fiind considerată omologul feminin al lui Jupiter.

Este adevărat că semnele și planetele au un rol major în astrograma ta natală, dar merită să ții cont și de asteroizi. Așa cum spuneam, cea mai mare majoritate a asteroizilor poartă numele celebre ale unor zeițe sau zeități.

Cine este Juno în harta ta natală?

Trebuie să știi că Juno sau Hera este sora-soția lui Jupiter sau Zeus, cunoscut drept regele lasciv sau chiar pofticios al zeilor. Mai mult, isprăvile extraconjugale ale lui Jupiter nu au avut sfârșit, așa că soția sa a devenit un substitut al opiniilor culturale despre căsătorie. După ce a vânat amantele soțului ei, a fost îndreptățită să-și apere legătura sau nu?

De altfel, Juno are un cuvânt greu de spus despre relații, dar și despre modul în care viața poate să difere de ceea ce ai jurat să aperi la altar. Juno poate să indice un anumit loc în care ai fost în viața ta, în care ai fost iluminat sau chiar prins într-o dinamică de putere a familiei.

Gândește-te la termenii relațiilor tale și la persoanele care te-au blocat sau ți-au suprimat puterea. Poate că atunci când ai cerut răspunsuri, ai fost numit nebun. Juno este cea care cere respect, chiar dacă trebuie să-și mențină punctul de vedere ferm.

Juno te întreabă: Cum îți imaginezi tu partenerul ideal? Te încurajează să fii în căutarea unei persoane de care nu te-ai plictisi niciodată și să alegi doar oamenii care merită să fie lângă tine, pe care te poți baza.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, punctează următoarele aspecte foarte importante despre Juno:

"Vorbim despre Juno sau Hera. Ea era oricum destul de puternică, dar Zeus avea nevoie de o soție. A găsit-o pe Juno, a păcălit-o și s-au căsătorit. Deseori, vei găsi în cărțile de astrologie vechi că Juno este asteroidul iubirii. Sau al partenerului perfect.

Nimic mai fals. Juno a fost soția celui mai mare zeu, dar acesta o înșela pe unde apuca. Acesta avea o mulțime de relații extraconjugale. Deci Juno era femeia înșelată permanent, nu era respectată și suferea. Era geloasă, era invidioasă și îl trăda și ea pe Zeus.

Când ai un Juno puternic în hartă, este o poveste moștenită acolo de a fi soția perfectă, dar de a îndura foarte multe. Să ne amintim și că Juno a făcut un copil cu Zeus, pe Marte, dar doar la nervi și la furie, sperând că o să își schimbe căsnicia. Ei bine, asta nu s-a întâmplat.

Totodată, cu un Juno puternic în hartă, ești foarte bună la jocuri politice, la luat decizii importante. Juno era și apărătoarea logodnicelor, a femeilor tinere care urmau să se căsătorească. Însă, Juno era foarte invidioasă pe alte femei despre care se spunea că sunt frumoase. De aceea, nu o suportă nici pe Venus. 

Juno le urmărea pe toate iubitele lui Zeus și acestea nu scăpau. Cele care au Juno puternic în astrogramă vor trece prin foarte multe lucruri de-a lungul vieții. Suportă, stau în căsnicie de dragul copiilor sau al societății."

Îți recomandăm și: Fațetele feminității în astrologie. Cine este Pallas Athena în harta natală?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel